Se încarcă...
Fabricatinro

Suntem alături de refugiații din Ucraina și ne pasă!

În aceste clipe de tensiune și teamă prin care trece o lume întreagă, noi, echipa FabricatinRO suntem cu gândul la frații noștri din Ucraina și vrem să ne implicăm activ în sprijinirea refugiaților care au ajuns în țara noastră!

Poate că nu putem opri războiul și nici nu putem să le dăm înapoi viața pe care au trăit-o până acum câteva zile, dar știm că suntem o comunitate foarte mare și toți, împreună, putem da o mână de ajutor, arătându-le că înainte de toate, suntem toți oameni!

Cea mai nouă băcănie care s-a alăturat comunității noastre tocmai ne-a anunțat că poate să primească în spațiul său de depozitare lucruri necesare pentru refugiați și cu această ocazie facem un apel la întreaga noastră comunitate să doneze produse de care musafirii noștri s-ar putea bucura.

Punctul de colectare va funcționa de acum încolo de luni până vineri, în intervalul orar: 10:00-20:00, la adresa: Bulevardul Poitiers, nr. 25 C, din Iași, la Băcănie pe platou. Persoanele de contact cu care poți comunica dacă vrei să faci o donație sunt: Ramona Mardar 0739 203 105 și Rareș Pîrv 0741 518 586.

Băcănie pe platou este prima companie din comunitatea noastră despre care am aflat că vrea să facă un gest frumos pentru refugiații din Ucraina. Dar suntem convinși că se vor alătura și altele și de aceea, pe măsură ce vom primi și alte informații, vom actualiza acest articol.

În concluzie, dacă ești producător și vrei să oferi refugiaților din Ucraina șansa de a gusta din produsele tale și de a descoperi calitatea românească la cele mai înalte standarde ale ei, poți să ne scrii pe adresa office@fabricatinro.ro sau marketing@fabricatinro.ro și noi vom transmite mesajul tău mai departe și te vom ajuta cu tot ce ne stă în putință să faci o bucurie acestor oameni care mai mult ca oricând au nevoie să știe că există și persoane cărora le pasă și suferă alături de ei pentru condiția lor! 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: