Se încarcă...
Lavanda Pumpkin Fest Te Așteaptă La Cărturești Să Sărbătorești Darurile Toamnei

Lavanda #pumpkin Fest te așteaptă la Cărturești să sărbătorești darurile toamnei!

Ești pregătit să sărbătorești darurile bogate, sănătoase și pline de culoare ale toamnei? Atunci hai să ne vedem în București, la Cărturești, pe eleganta terasă a cafenelei Verona de pe strada Arthur Verona nr. 13-15, weekend-ul viitor, pe 22 și pe 23 octombrie.

Lavanda #pumpkin Fest nu este doar un eveniment cu dovleci plăcintari, ci unul plin de surprize exact așa cum ne plac nouă, fabricate în România. Deviza acestuia este #cumparatidelaromani și dacă ai plăcerea să faci o vizită, să știi că vei fi întâmpinat de 50 de creatori talentați din țara noastră, producători de lavandă, dar și artizani creativi din multe alte domenii inedite de activitate.

Intrarea este liberă, iar în schimbul efortului tău de a te deplasa până la una din cele mai faimoase cafenele din oraș, vei fi întâmpinat într-un cadru de poveste, cu mulți mulți dovleci de diferite tipuri și bineînțeles, cu miros de lavandă. 

Ce poți să cumperi și ce poți să faci la Lavanda #pumpkin Fest?

Fiind un eveniment la care participă atât de mulți producători români, Lavanda #pumpkin Fest este și o ocazie ideală pentru a te aproviziona cu bunătăți românești. Te așteaptă aici tot felul de sosuri delicioase, cosmetice naturale, flori și plante aromatice în ghiveci, accesorii unicat, jucării lucrate manual și decorațiuni care mai de care mai originale. Iar dacă ai în plan să vii doar pentru experiență, e bine și așa pentru că ai cu ce să te distrezi, de la colțuri foto și o cabină cum n-ai mai văzut niciodată și până la ateliere creativ-recreative și demonstrații de tot felul cu: ochelari VR; robotică, imprimare 3D, pictură pe față, spectacol de magie și momente muzicale de harpă și vioară.

Cu cine și de ce să mergi la evenimentul de la Cafe Verona?

Îți recomandăm evenimentul Lavanda #pumpkin Fest de la Cărturești nu doar în calitate de parteneri oficiali, ci și pentru că îl considerăm un prilej perfect de distracție în familie. Cei mici cu siguranță nu se vor plictisi aici, dar nici tu sau partenerul tău ca adulți pentru că vi s-a pregătit câte o activitate care să vă mulțumească pe fiecare.

De asemenea, îți recomandăm acest eveniment și dacă vrei să te familiarizezi mai bine cu piața produselor românești, să-i iei pulsul, s-o descoperi și să te convingi că noi, intern, producem deja tot ce avem nevoie pentru un trai îmbelșugat. Știi ce s-ar întâmpla de fapt dacă fiecare dintre noi am investi mai mult în produsele românești? Ei bine, am duce-o cu toții mai bine! Cu toții, în calitate de consumatori, am beneficia mai mult de produsele proaspete și naturale fabricate aici, în loc să le lăsăm să ajungă peste hotare, sau, mai rău, să se piardă. Iar producătorii, ar câștiga mai mult și astfel ar reuși să-și optimizeze costurile și să producă mai ieftin. Cu alte cuvinte, un real câștig pentru toți!

Dacă ești în căutare de cadouri românești și ai ratat acest eveniment, te invităm în magazinul Fabricat in RO să descoperi o gamă largă de produse fabricate în România. Găsești aici trusouri pentru botez, haine pentru copii și adulți și multe surprize care te vor încânta.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: