Se încarcă...
Hai Cu Pluta Farbicatinro Te Invită La Un Festival De Vin Inedit

Hai cu pluta! FarbicatinRO te invită la un festival de vin inedit!

N-ai mai fost de mult timp la un festival de vin și ți-era poftă să te tratezi cu ceva bun? Atunci… Hai cu pluta!

Hai cu pluta! este un festival de vin unde ești invitat să afli istorioarele unei game variate de branduri și crame de vin, dar și să te distrezi pe cinste în căutarea vinului ideal pentru tine.

Nu trebuie în mod obligatoriu să fii un cunoscător de vin cu acte în regulă ca să te bucuri din plin de un astfel de eveniment. Lumea vinului este fascinantă pentru oricine, mai ales pentru cei cărora le place să se trateze din când în când cu câte un vin bun, dar și pentru curioșii care nu ratează nicio ocazie de a afla mai multe despre băutura lor preferată.

Anul acesta, festivalul Hai cu Pluta! are loc în perioada 1-2 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 19:00, fix în centrul Iașului, la restaurantul Trai. Trai este un restaurant unde se pune un accent deosebit pe gustul bucatelor, dar și pe ideea de a redescoperi gastronomia românească adaptată vremurilor curente. În universul Trai ești primit mereu cu ospitalitate și invitat la o masă plăcut aranjată, cu mult bun gust și cu mâncăruri care te ispitesc chiar și atunci când doar le privești în imaginile din meniu.

La Trai înveți să privești mereu partea plină a paharului, indiferent de ceea ce îți oferă viața. Poți privi fiecare masă de la Trai ca pe o poveste care de acum încolo urmează să se deruleze. Când restaurantul este plin, au loc în același timp 28 de povești paralele, iar în fiecare dintre ele personajele principale sunt bucatele dichisite, dar și băuturile alese pe sprânceană.

Ce trebuie să faci ca să participi la festivalul Hai cu pluta!?

Șansa de a degusta zeci de vinuri care mai de care mai spectaculoase, ți-o câștigi ușor investind într-un bilet de doar 50 de lei care îți permite accesul la festival pe durata unei întregi zile, sau și mai profitabil, de 80 de lei, pentru două zile.

În rest, singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești sunt pe de-o parte să fi împlinit deja 18 ani pentru că accesul minorilor este interzis la acest festival și să te fi cuprins o poftă nebună de vin pentru că ar fi păcat să ajungi acolo și să nu te bucuri din plin de tot ceea ce are să-ți ofere un astfel de festival.

Vrei să afli mai multe despre acest festival de vin inedit? Atunci trimite un mesaj privat pe pagina oficială de Facebook a evenimentului Hai cu pluta! sau scrie un e-mail la adresa yvonamardare@gmail.com și dilema ta va fi lămurită de îndată.

Bilete pentru acest eveniment se pot cumpăra aici: https://eventbook.ro/other/bilete-hai-cu-pluta

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: