Se încarcă...
La Bacaniefabricatinro1

Fabricat în RO lupta pentru dezvoltarea magazinelor locale din Iași

FabricatinRO și La Băcănie își anunță parteneriatul și lupta pentru dezvoltarea magazinelor locale din Iași“Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu răzbește!”. Împreună pentru magazine Iași,  sau altfel spus, suntem fericiți să anunțăm un nou parteneriat în Iași, prin care Fabricatinro.ro susține producătorii locali, produsele locale și încurajează ieșenii (și nu numai) la cumpărături de calitate, în crearea cărora a fost pus trup și suflet pentru a ieși perfecte.

Dacă și tu îți dorești calitate și cumpărături produse în Iași sau în România, îți recomandăm să vizitezi La Băcănie deoarece acest proiect reprezintă soluția de sprijinire a micilor magazine de cartier în lupta cu marile rețele de supermarketuri, care s-au extins în ultimii 6 ani foarte agresiv și au produs falimentul a cel puțin 500 de magazine mici. Proiectul are ca obiectiv principal unirea magazinelor de cartier sub un nume comun – LA BĂCĂNIE – pentru a determina consumatorii să se întoarcă la magazinele de cartier, deoarece banii cheltuiți în aceste magazine rămân în Iași și astfel se dezvoltă comunitatea locală.

De la inițierea proiectului, acum aproape trei ani, un număr de aproximativ 40 de magazine sunt ajutate și promovate sub marca “La Băcănie”.  S-au creat parteneriate cu producătorii din Iași si nu numai, pentru a-i ajuta și a avea o piață de desfacere în magazinele partenere La Băcănie. În acest fel, producătorii au reușit să obțină feedback despre produsele lor, majoritatea fiind foarte apreciate, pentru calitatea lor. La Băcănie iubește Iașul, iubește România – acesta fiind și sloganul lor – de aceea au dezvoltat și produse sub brand propriu, cum ar fi lapte sau cașcaval.

Dacă iubești Iașiul și dorești să îl susții, afla mai multe despre acest proiect  „La Băcănie” pe pagina lor web . Dacă ești antreprenor și deții un magazin alimentar de cartier înscrie-te în cel mare proiect (rețeaua La Băcănie) alături de toate magazinele de cartier pentru a lupta cu rețelele de magazine. Cu toții trebuie să conștientizam importanta micilor magazine locale, importanța comercializării și cumpărării produselor locale, precum și de contribuția pe care o aducem astfel la bugetul local (impozit pe salarii, impozit pe profit etc.).

Dacă ești consumator cumpăra din magazinele de cartier partenere La Băcănie, acesta fiind un pas mic cu care tu poți contribui la dezvoltarea comunității locale; banii tăi rămân în Iași și astfel se dezvoltă comunitatea locală.

FabricatinRO susține conceptul La Băcănie pentru că se adresează comunității și dorește dezvoltarea frumoasă a orașului; este foarte important, să conștientizăm, ca și cumpărător, puterea pe care o deținem, și importanța alegerilor pe care le facem. Odată ajunși în magazine ar trebui să cumpărăm produse locale din Iași, sau produse în România, pentru că, în felul acesta, vom deveni mai puternici și mai prosperi.

FabricatinRO alături de Ziarul De Iași își dorește să ajute în dezvoltarea comunităților locale, iar ceea ce își propune este să descopere ce producători locali își vând produsele în magazinele La Băcănie și să îi ajute să se promoveze în mediul online. De asemenea, dacă faci parte deja dintre producătorii promovați de FabricatinRO, noi te putem ajuta, prin parteneriatul din care facem parte, să ajungi și în magazinele La Băcănie pentru a-și vinde produsele aici.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: