Se încarcă...
Fabricat In Ro 1002x265

Fabricatinro.ro este „centralizator de produse romanesti”

Astăzi ne-am decis să vă prezentăm o mică retrospecție a anului care a trecut și a lucrurilor frumoase pe care am reușit să le facem prin intermediul proiectului Fabricatinro.ro. A fost un an care ne-a dovedit că ideea ce stă la baza acestui proiect trebuie să înflorească pentru că astfel ajutăm România – pic cu pic facem România înfloritoare din nou

Fabricatinro.ro este un

„centralizator de produse tradiționale românești”

După cum bine știți, proiectul Fabricatinro.ro a plecat de la o idee simplă, de la dorința lui Adrian Ambrose de a ajuta economia țării lui printr-o idee simplă: a hotărât ca, prin intermediul mediului online care este din ce în ce mai mult utilizat de români, să promoveze produsele locale. A decis că poporul român trebuie să se ajute din interior, să-și promoveze serviciile și produsele de la nivel local, să se mândrească cu adevărat că sunt români. Plecând de la această idee simplă dar cu impact, Fabricatinro.ro este un site care poate fi numit „centralizator de produse tradiționale românești”. Îl puteți considera o bază de date cu produse, servicii românești, cu locuri din România ce merită vizitate, cu produse autohtone ce merită să fie substituente pentru produsele marilor corporații ale lumii.

 

„Da′ produsele românești ce au?”

După ce s-a gândit că această idee trebuie să fie pusă în practică, Adrian Ambrose a cooptat câteva suflete tinere și a plecat la drum. A decis că prin intermediul articolelor poate promova, pro bono pentru început, numeroasele afaceri naționale pentru a le aduce în atenția românilor dispuși să încerce produse autohtone și să renunțe la cele din import. Astfel, din noiembrie 2014 au fost „6 scriitori de articole” care au aderat la ideea de bază a site-ului Fabricatinro.ro: Claudia Aionesei, Claudiu Ciudor, Claudia Sirca, Andrei Kalman, Cristina Ianasi și Daria Scripcaru. Aceștia sunt câțiva dintre tinerii care au dorit să schimbe ceva pentru viitorul țării lor, câțiva dintre cei care cred în România și forța ei de a renaște din cenușă, reprezentanți ai multora ce susțin aceeași idee: România trebuie ajutată din interior, prin susținerea economiei locale.

Anul 2015 a fost un an care ne-a demonstrat că există foarte multe afaceri locale de care lumea nu știe, dar care merită promovate. Echipa Fabricatinro.ro și-a dat seama atunci că ideea de la care a plecat nu este absurdă și că trebuie să dăinuie în mediul online pentru o perioadă de timp nedeterminată. Așadar, pentru viitor, am început să ne informăm serios și am găsit foarte mulți producători autohtoni pe care îi vom promova aici și în anul 2016. Puteți fi siguri că vom merge în aceeași direcție, că veți găsi pe site-ul nostru din ce în ce mai multe produse/servicii/locații românești!

Fabricatinro.ro susține turismul românesc!

Alege România ca destinație de vacanță!

 

De-a lungul anului 2015 am reușit să stabilim câteva parteneriate cu diferiți producători care au fost mulțumiți de munca noastră, ori români care empatizează cu ideile promovate de noi și vor să dea o mână de ajutor României. Sperăm ca anul acesta să putem organiza mici concursuri cu „premii românești” pentru voi și să cunoaștem din ce în ce mai multe persoane dispuse să adere la ideile noastre. Am fost și noi surprinși să vedem că sunt foarte mulți români în mediul online care susțin produsele locale/autohtone și că încearcă, prin metode proprii, să îi inspire și pe ceilalți, să-i învețe importanța susținerii economiei României.

În decursul anului ce a trecut am hotărât că o pistă pe care nu o exploatăm încă poate fi fructificată de echipa Fabricatinro.ro: turismul din România. Destinațiile de vacanță (iarnă, vară) ar trebui să fie alese din patrimoniul României pentru simplul fapt că sunt locuri foarte frumoase pe teritoriul nostru, locuri ce vă așteaptă cu mare drag. Mulți dintre noi abia așteptăm să părăsim teritoriul României fără să-l fi vizitat „din scoarță în scoarță”. Nu de puține ori au venit numeroși turiști de peste mări și țări, fie s-au făcut documentare despre locurile frumoase din țara noastră, dar noi nu am fost învățați să le prețuim îndeajuns. Turismul este un punct forte de exploatat, o strategie de susținere a economiei unei țări europene.

Ne dorim un 2016 românesc

 

Ne propunem să cunoaștem mai multe povești ale producătorilor autohtoni, să îmbunătățim baza de date care să vă ajute pe voi cu cât mai multe variante de produse românești. Ne dorim să avem mai mulți cititori și susținători ai ideii noastre, să cumpere cât mai multă lume produsele românești. Pentru noi este foarte important ca românii să înțeleagă cât este de importantă ideea noastră și de ce merită să fie cunoscută de cât mai multă lume!

Nu uitați să susțineți economia României alături de echipa Fabricatinro.ro și în acest an!

Produse Fabricate In Romania 300x225 1

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: