fbpx

Starshiners – haine pentru femei

Femeile sunt foarte interesate de aspectul lor vestimentar, motiv pentru care își aleg cu greu hainele și tot timpul au nevoie de ceva mai special. Avem la noi în țară destui producători de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, din păcate nu sunt atât de cunoscute ca brandurile din străinătate. Chiar dacă nu sunt branduri cunoscute, asta nu înseamnă ca nu sunt de calitate, motiv pentru care merita încercate.

StarShiners este un magazin online care comercializează haine pentru femei fabricate în România, de la mai multe branduri. Magazine de la ei avem în mai multe orașe din țara, dacă nu doriți să comandați online și vreți să probați produsele înainte de a le achiziționa. Magazinul online Starshiners iși propune să promoveze brandurile romanești și casele de moda din țară, având în portofoliu mai multe companii producătoare de haine din țară.

Brandurile cele mai importante pe care le comercializează sunt Mexton, Fofy, Starshiners, Artista și multe altele, toate fabricate în Romania.

Magazinul a apărut în 2008, prima comanda înregistrată fiind pe 15 martie 2008. Datorita produselor de calitate, în scurt timp magazinul online a devenit unul important pentru piața românească, femeile fiind plăcut impresionat de hainele lor. În cei aproape 7 ani de activitate, magazinul online Starshiners a lansat în fiecare săptămână  colecții noi de haine, astfel ținând pasul cu moda si preferințele femeilor din Romania.

În 2013, compania a deschis un depozit care se afla în județul Oradea, localitatea Paloda, pentru a facilita comenzile si pentru a grăbi procesul de livrare. Astfel, compania își respecta comenzile într-un timp mult mai scurt si hainele ajung la clienți mai repede.

În concluzie, când te gândești sa iți cumperi haine, poți alege cu încredere brandurile romanești.

StarShinerscomercializează produse fabricate în Romania.

 

2 comentarii

 • Reduceri la haine romanesti pe Starshiners.ro – fabricatinRO

 • Michael Hightree

  Uite ca am ajuns asta pagina web despre Starshiners – haine pentru femei -, cautand despre maramu.

  Acum ce sa zic ca faci treaba super. iti
  recomand sa vizitezi si pagina web https://cazare-maramures.net o pagina despre tara maramuresului.
  Multutmesc frumos

  3 iunie 2017

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.