Set cadou Miniaturi Clasic 187 ml

Surprinde-ți prietenii și familia cu un cadou elegant – pachetul de 3 vinuri Clasic în variantă mini de 187ml.

Poți alege orice combinație între sortimentele existente: Rosé, Fetească Neagră, Fetească Regală. Trebuie doar să menționezi la secțiunea comentarii, la plasarea comenzii, cele trei sortimente dorite în pachet.

33 lei

Vandut de : Budureasca SKU Set cadou Miniaturi Clasic 187 ml Categories , , Etichete ,

Descriere

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.