We Do WOW Events: Agenția care te ajută să te remarci în domeniul afacerilor

We Do Wow Events

Dacă ai o afacere și vrei să organizezi un eveniment corporate, indiferent de scopul acestuia, colaborează cu We Do WOW Events și vei avea parte de satisfacție maximă. We Do WOW Events este o agenție specializată în organizare evenimente atât corporate, cât și private, care îți poate oferi suport și consultanță cu privire la fiecare detaliu, începând cu aranjamentele florale și continuând cu serviciul de catering și alte lucruri care unui amator pot scăpa din vedere.

Totul începe de la câteva ore de consultanță!

La We Do WOW Events primele două ore de consultanță sunt gratuite! Pentru ca întregul proces să fie cât mai simplu, echipa We Do WOW Events, condusă de chief event planner-ul Carmen Ioniță, îți stă la dispoziție pentru a discuta cele mai importante aspecte legate de evenimentul pe care dorești să-l organizezi.

Care sunt beneficiile colaborarării cu We Do WOW Events pentru un eveniment corporate?

Când vrei să organizezi ceva deosebit, este compilcat să strângi laolaltă toate persoanele cheie. În primul rând, trebuie să te gândești la tipul de eveniment pe care-l dorești și apoi, pornind de la această idee, să te gândești la locație, ornamente și obiecte de decor speciale, aparatură, sunet și nu în ultimul rând, băutură și mâncare. Dar atunci când colaborezi cu We Do WOW Events totul este mai simplu!

Pe baza unui portofoliu bogat de furnizorii de servicii din care fac parte exclusiv companii de încredere, profesionale, echipa We Do WOW Events îți poate oferi o expertiză amplă cu privire la tot ceea ce contează pentru evenimentul tău și în același timp îți poate recomanda persoanele pe care să te bazezi în atingerea scopului urmărit.

Ce fel de evenimente corporate poți organzia în colaborare cu We Do WOW Events?

Există foarte multe tipuri de evenimente corporate în care poți investi pentru consolidarea sau extinderea afacerii tale, iar We Do WOW Events te poate ajuta cu oricare dintre ele. Iată câteva exemple:

Incentive meetings: Scopul acestor evenimente este de a recunoaște meritele deosebite ale unuia sau mai mulți angajați. Ele se orgnaizează în grupuri medii și cu toate că sunt niște evenimente de business, pot fi privite și ca o ocazie de distracție și recreere alături de colegi;

Business meetings: Întâlnirile de afaceri se organizează la intervale regulate de timp și de obicei au loc la birou. Dar există și excepții în care pentru întâlnirea unui partener important, antreprenorii aleg locații deosebite, din afara companiei lor;

Team buildings: Pentru că se organizează tot în numele angajaților, sesiunile de team building, ca și incentive meetings, sunt în general resposabilitatea departamentului HR. Dar atunci când se dorește alegerea unei locații mai speciale sau se urmărește atingerea unui obiectiv mai dificil, eveniment care are nevoie de o pregătire aparte, se recomandă colaborarea cu o agenție specializată în astfel de evenimente corporate;

Lansări de produse:  Lansarea unor noi produse este o întrunire cu scop comercial ce poate aduce o mulțime de beneficii unei companii. Dacă este organizat așa cum trebuie, un astfel de eveniment nu numai că are puterea de a populariza produsele respective, dar și de a genera vânzări.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj