Se încarcă...
We Are Younger 2

We Are Younger sau Ce înseamnă servicii profesionale de marketing?

We Are Younger este un studio profesional de marketing care a pornit ca un business de familie și a evoluat în timp, de-a lungul mai multor etape. Fondatoarea companiei este Georgiana Ludoșan care a dat viață întregului concept. Apoi, Georgianei i s-a alăturat și Claudiu Ludoșan care a dezvoltat conceptul de Consultanță de Marketing, concentrându-se pe Branding și Digitalizare. 

Resursele investite în acest proiect au fost minime, dar experiența este cea care a făcut diferența și datorită ei, în combinație cu multă ambiție și focus pe rezultate We Are Younger s-a transformat în compania în care este astăzi. În cadrul unei colaborări cu această companie, accentul cade întotdeauna pe execuție și nu pe task-uri migăloase și consumatoare de timp cum ar fi: rapoartele, procedurile și alte elemente al cărui scop nu este decât prezentarea rezultatelor și în alt mod decât așa cum se văd ele cu ochiul liber.

Cu timpul, echipa We Are Younger s-a extins și pe lângă Georgiana și Claudiu Ludoșan, din ea mai fac parte acum și Andrei Ludoșan în calitate de Master Storyteller, Ruxandra Nuță care se ocupă de partea de Digital și Mihai Dobre concentrat pe Art.

Care sunt diferențele dintre We Are Younger și alte companii din aceeași industrie?

În țara noastră există foarte multe companii de marketing, dar We Are Younger a adoptat o abordare ușor diferită față de toate acestea. În viziunea echipei, orice colaborare reușită se bazează pe un grad sporit de confort resimțit de beneficiarul serviciilor de marketing. Reputația, proiectele și toate celelalte lucruri care definesc și caracterizează în general companiile de marketing contează, dar mai importante decât ele sunt deschiderea, dedicarea și profesionalismul acordat fiecărui proiect în parte.

Lucrând cu această companie, pe lângă rezultate mai bune în domeniul tău de activitate, te bucuri și de autonomie, putere de decizie, siguranță, recurență și apreciere.

Toate aceste lucruri sunt posibile printr-un join venture cu un caracter foarte personal, dezvoltat între echipa We Are Younger și clienții săi. Pentru acești specialiști în marketing, fiecare proiect se transformă într-o misiune pe viață și pe moarte, în care se implică integral și pe care face tot posibilul s-o transforme într-o experiență de neuitat pentru toți cei care consumă produsele sau serviciile respective.

Clienții We Are Younger știu că sunt pe mâini bune când apelează la această echipă atât de deschisă și profită la maxim de colaborare aducând uneori discuția și în zone conexe marketingului, dar care nu au legătură directă cu serviciile oferite de ambițioasa echipă. De exemplu, specialiștii acestei companii povestesc că nu de puține ori li s-a întâmplat să fie contactați de clienții lor, iar aceștia să le ceară sfaturi cu privire la tipul de pahare pe care să-l achiziționeze sau ce fel de mobilier se potrivește cel mai bine în biroul lor. Iar fiecare membru al echipe răspunde cu bucurie la orice provocare, dându-și interesul pentru a soluționa cât mai bine și cât mai profesional fiecare dilemă.

În concluzie, cu We Are Younger este diferit. Totul este mai simplu, mai familiar, dar în același timp și pe deplin profesional.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: