Se încarcă...
We Are Younger 2

Servicii profesionale de marketing

We Are Younger este un studio de consultanță de marketing, branding și digital communication care se remarcă prin serviciile de top pe care le oferă clienților săi și în același timp și una dintre cele mai noi echipe care s-au alăturat comunității FabricatinRO.

Pe piața românească We Are Younger vrea și chiar face lucrurile diferit. Echipa We Are Younger demonstrează zi de zi că există și în România profesioniști care nu ghidează după mentalitatea: las-o așa că merge așa și fac orice pentru a obține recunoașterea și respectul celor cu care lucrează.

În ceea ce privește gama de servicii, pe lângă profesionalism, putem spune că We Are Younger se remarcă prin multă diversitate. Când spunem servicii complete, ne referim la tot, absolut tot ceea ce are legătură cu marketing online, dar și cu cel offline.

Gama de servicii oferită de We Are Younger clienților săi

Marketing Consultancy & Art Direction

În ceea ce privește Consultanța în marketing, We Are Younger oferă clienților săi idei pentru dezvoltarea strategiei lor de marketing, suport în dezvoltarea și implementarea proiectelor și coordonare profesională pentru crearea unor elemente artistice deosebite.

Branding

La capitolul branding, We Are Younger poate ajuta antreprenorii cu dezvoltarea identității lor ca persoane juridice sau a brandului creat de aceștia. Știe ce trebuie să facă cineva care dorește să obțină vizibilitate pe internet, oferă suport pentru crearea unor experiențe vizuale de excepție sub formă de ilustrații sau chiar și videoclipuri. We Are Younger este studioul la care pot apela și cei care își doresc crearea unui personaj care să îi reprezinte într-un mod unic și original, dar și cei care doresc să ofere produselor și serviciilor lor mai multă personalitate.

Communication & Execution

Pentru asset development, fotografie, 3D reder design, creare de platforme digitale, comunicare pe rețelele sociale și consolidarea reputației online merită să apelezi tot la We Are Younger întrucât această echipă nemaipomenită are experiență în toate aceste domenii și multe altele.

Care este profilul clientului ideal pentru studioul We Are Younger?

Ți se potrivește o colaborare cu We Are Younger dacă îndeplinești măcar una din cele patru condiții de mai jos:

– compania ta este un IMM care are o cifră de afaceri pe piața românească sau din străinătate de cel puțin 1.000.000 EUR pe an;

– compania ta este o agenție de publicitate cu o cifră de afaceri de cel puțin 2.000.000 EUR pe an și cauți pe cineva specializat în zona de creație sau digital;

– dispui de un buget de marketing de cel puțin 100.000 EUR pe an;

– nu ai un director pentru departamentul tău de marketing și îți dorești ca acesta să fie condus de cineva cu experiență.

Până în acest moment We Are Younger a colaborat și a obținut rezultate extraordinare pentru companii și branduri renumite precum: Campari, Diage, Zimbria, Provita, Cybex, Hectarul, Smart Factor, Total Soft, Distileria Măgura Zamfirei etc. și are în plan să-și facă în continuare treaba bine și în liniște, ajutându-și clienții să-și îndeplinească rând pe rând toate obiectivele legate de companiile lor. Vrei să fii tu următorul care cunoaște gustul succesului alături de We Are Younger?

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: