Se încarcă...
H2

Visul oricărui patron de restaurant

Dacă deții o locație HORECA și nimic din ce ai încercat până acum nu ți-a adus numărul sperat de clienți, înseamnă că e timpul să încerci aplicația EatyGo! Disponibilă prin intermediul platformelor de aplicații mobile Google Play și App Store. EatyGo este simplu de folosit și ca patron de restaurant, club sau cafenea. Te ajută să-ți crești vizibilitatea și să îți controlezi mai ușor operațiunile comerciale.

 

Fii proactiv și nu mai aștepta ca totul să pornească doar de la clienți! Dacă vrei să te remarci, ia-ți soarta în propriile mâini și înregistrează-te ca parter EatyGo!

 

Cum poți să devii partener EatyGo?

 

Totul începe de la o descărcare. Deschide Google Play sau Apple Store de pe un smartphone și instalează aplicația EatyGo! Apoi, completează formularul ca să te înscrii în programul de parteneriat și bucură-te de tot ce are EatyGo business de oferit.

 

Prin ce diferă EatyGo de alte aplicații online?

 

Este greu să compari EatyGo cu alte programe deoarece aceasta este prima aplicație completă de rezervări în cafenele, baruri și restaurante și comenzi online. Cu ajutorul ei, ca manager de local poți să-ți gestionezi simplu și comod locurile disponibile și de asemenea, să atragi clienți prin modul integrat de reduceri și oferte premium pentru cei mai fideli dintre aceștia.

 

EatyGo te ajută să-ți promovezi afacerea și locația ei atât pe plan local, cât și la nivel internațional. Cu ajutorul acestei aplicații poți să dai sfoară în țară în legătură cu ofertele avantajoase pe care le-ai pregătit celor care îți calcă pragul, cu până la o lună în avans! În plus, este ușor să te apropii de clienții care cumpără frecvent și pe care trebuie să-i păstrezi aproape oferindu-le bonusuri pentru fidelizare.

 

Cât costă să devii partener EatyGo?

 

Pentru antreprenori, aplicația EatyGo pune la dispoziție 3 pachete de servicii:

 

  • Basic;
  • Standard;
  • Premium

 

Oricare din acestea presupune și listarea afacerii tale în aplicație precum și o pagină care să te reprezinte pe site. În plus, pentru orice eventuală problemă, echipa tehnică responsabilă cu dezvoltarea aplicației îți stă la dispoziție oricând ai nevoie.

 

Dintre cele trei pachete enumerate mai sus, cel mai popular în rândul patronilor de restaurant este cel standard. La un cost de doar 100 de euro pe lună, el oferă 120 de locuri gratuite pentru rezervările din aplicație. Cu alte cuvinte, fiecare 4 lei investiți, îți pot aduce unul sau mai mulți clienți la masă, o conversie  profitabilă.

 

Ca să-ți faci o idee în legătură cu valoarea unui abonament lunar de 100 de euro la EatyGo, în timp ce un click de pe Google pe site-ul tău te poate costa și 9 lei dacă licitezi pentru cuvinte cheie populare,. O rezervare de pe această aplicație direct în restaurant nu costă decât 4 lei. Iar dacă ne gândim statistic. Șansele ca un client să apară la masă și să facă o consumație după efectuarea unei rezervări ferme sunt infinit mai mari decât după simpla accesare a unui site!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: