Se încarcă...
Humans Coaching Fabricatinromania 768x351 1

Prima companie de coaching din Estul României

  Articolul de astăzi îl dedicăm persoanelor ambițioase, care fie vor să avanseze în carieră, fie vor să se dezvolte profesional, sau vor să învețe lucruri noi și interesante. Humans Coaching este locul în care poți face acest lucru, și multe altele, locul de unde, cu siguranță, va ieși o versiune îmbunătățită a ta din punct de vedere profesional.

Misiunea celor de la Humans Coaching este aceea de a pătrunde în esența lucrurilor și de a te “antrena” pentru viitor. Nivelele de coaching pe care aceștia le oferă sunt:

  1.  Individuale: în sesiuni particulare, care îți vor mări performațele profesionale;
  2. De grup: la aceste sesiuni puteți participa ca echipă;
  3. Organizațională: aceste sesiuni sunt adresate la nivel de companie.

Compania a luat naștere în anul 2008, în mijlocul crizei economice, când doi antreprenori ambițioși – Felicia și Mihai Stoica – s-au hotărât să înființeze Humans – People Academy, prin care să ofere training în Iași. Punând pasiune și multe cunoștințe în afacerea lor, aceștia au reușit să se remarce pe piață prin profesionalism și rezultate pozitive, astfel că în 2014 au trecut la un nivel superior, devenind Humans Coaching. Prin serviciile oferite la standard înalte, românii de la Humans Coaching au demonstrat că sunt capabili să realizeze traininguri și să învețe alți oameni la un nivel superior, fără a fi nevoie să se apeleze la traininguri și la companii străine. Acesta este motivul pentru care această companie apare acum, pe prima pagina de la www.fabricatinro.ro.

În calitate de instructor profesioniști, certificați la nivel internațional  de International Coach Federation pentru activitățile de  training, aceștia susțin procesul de învățare continuă, vizarea tuturor perspectivelor de viitor, credințele și atitudinile care vă pot dezvolta în viața profesională, dar și în cea personală. Instructorii de la Humans vor să creeze un spațiu în care tu poți să explorezi lucruri noi sau să iei decizii, fiind conștient de perspective pe care nu le credeai posibile înainte.

Clienții lor abordează subiecte complexe, cum ar fi: tranziția organizațională/ de carieră, negociere strategică, dezvoltare personală, managementul schimbării, leadership, luarea deciziilor,  gestionarea timpului,  tehnici de comunicare,  tehnici de rezolvare a conflictelor, motivarea angajaților, evaluarea performanțelor,  dezvoltarea departamentului de resurse umane, lansarea de noi produse sau investiții noi, etc…

Poți alege una dintre nivelurile de coaching care ți se potrivesc:

  1. Executive Coaching – este un instrument versatile și puternic pentru dezvoltarea în timp real a conducerii și a managementului dintr-o companie.
  2. Team Coaching – este un proces orientat spre rezultate, conceput pentru a îndeplini nevoile specifice ale echipelor și pentru a conduce organizația/ compania către success. În cadrul acestui proces, echipa învață să lucreze ca o entitate, concentrate pe soluții, atingând obiective realiste și ambițioase.
  3. Group Coaching – acest proces acordă o importanță deosebită reflecției individuale și expunerii la anumite modele de personalitate în cadrul sistemului de referință. Fiecare membru va deveni proactiv în cadrul organizației, îmbinând ambițiile personale cu nevoile grupului.
  4. Mentoring Sessions – este un proces care îți forțează abilitățile de coaching și oferă ocazia excelentă pentru tine ca antrenor de a-ți îmbunătății tehnicile, intuiția, cunoștințele și competențele.
  5. Corporate Workshops – participanții vor fi implicați într-o experiență reală, axată pe obiective specifice ale companiei, dar și ale echipei sau chiar personale. Veți obține rezultate concrete și măsurabile.

Portofoliu clienți Humans:

ALTEN , CONTINENTAL, HEKS, ATEXIS, SCC, DELPHI, CUIB, Organizația Mai Bine, Universitatea Petre Andrei, TATA Tehnologies Cambric, Lektor, Best, SIF MOLDOVA, fire Credit, Redu, Expert Network, camLine, Signal Induna, bioCrop, Biblioteca Centrala Univesitara “Mihai Eminescu” Iasi , Levi Nine, CapGemeni, etc

Pe site-ul lor puteți găsi și testimonialele clienților dar vă pot garanta personal că rezultatele vor veni, dacă apelați la ei iar dacă FabricatinRo nu te-a convins încă, trebuie să mai precizăm că training-urile se realizează și în limba română, fiind realizate și adaptate pentru orice fel de cerință, astfel că nivelul de absorbție să fie de 100%.

Date contact Humans Coaching:

Telefon : +4 0744 427 321

Email :  office@humans-coaching.com

Web:  https://humans-coaching.com

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: