Bitdefender este un antivirus românesc pentru virușii internaționali

Bitdefender Este Un Antivirus Romanesc Pentru Virusii Internationali

Dacă v-am vorbit de sănătate, de cadouri, de mâncare, de îmbrăcăminte, ne-am gândit să vă vorbim și despre cele mai iubite dispozitive ale voastre “de toate zilele” – computerele voastre (tablete, calculatoare, laptopuri). Venim cu propunerea de a testa produsele software BITDEFENDER – un antivirus românesc pentru siguranţa “amicilor voştri”.

Prin articolele noastre de până acum v-am prezentat diferite industrii care încă mai funcţionează în România, dar acum  prezentăm ceva special – o companie românească producătoare de software, axată pe produsele în continuă schimbare ale viitorului. Această firmă a fost creată de Florin Talpeş, unul dintre cei mai cunoscuţi antrepenori IT din România, gândinduse la penetrarea unei pieţe deja foarte aglomerate. A reuşit deţină 40% din vânzările de produse de securitate informatică în România prin calitatea produselor şi încrederea câştigată. Făcând o treabă foarte bună în anii ce au trecut, cu diversitatea de pachete oferite (pentru uz individual, pentru companii, pentru diverse dispozitive), a ajuns fie utilizat de peste 500.000.000 de oameni din lumea întreagă.

Noi vi-l recomandăm pentru l-am testat şi ştim cât de bine se pliază pe nevoile noastre, dar se poate nu aveţi încredere în părerea unor simpli consumatori. Ei bine, părearea unor experţi atunci  poate convinge: performanţa tehnologiei BITDEFENDER a fost măsurată folosind rata de detecţie a viruşilor noi şi necunoscuţi într-un test Anti Malware. O certificare avansată de la AV Comparatives pentru scanarea la cerere, şi certificare la nivel standard pentru capturarea viruşilor necunoscuţi, este o altă asigurare a calităţii serviciilor oferite. Pe lângă acestea, 2011 a fost un an de succes, deoarece produsele BITDEFENDER destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate drept alegerea nr. 1 înceea ce priveşte soluţiile de securitate pentru internet, de trei dintre cele mai importante organizaţii de testare din lume.

Cum funcționează acest antivirus românesc?

BITDEFENDER învinge ameninţările, îmbunătăţeşte performanţele şi asigură controlul dispozitivelor voastre. Această firma continuă se dezvolte încă de la începutul mileniului 3, prevenind proactiv ameninţările şi eliminând viruşii, iar prin continuă dezvoltare reuşesc descopere cele mai bune tehnici de detecţie de securitate. Ştiu odată cu dezvotarea şicontinuă schimbare a tehnologiei se schimbă şi terenul pe care clienţii se întâlnesc cu ameninţări. Pe această piaţă eşti bun doar dacă eşti cu un pas înaintea ameninţărilor de orice fel din lumea virtuală, şi BITDEFENDER face tot posibilul dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru ca ai lor clienţi fie satisfăcuţi de serviciile pe care pachetul cumpărat trebuie le îndeplinească.

Pentru această firmă românească este foarte important clientul şi mulţumirea lui, dar şi dezvoltarea continuă şi lupta împotriva tuturor problemelor din lumea tehnologiei. BITDEFENDER  ajută de asemenea ţineţi pasul cu universul dinamic al fraudelor pe Internet, dându sfaturi pe https://bitdefender.ro. Nu uită nici de telefoanele voastre şi vi le protejează printr-un program pe care îl puteţi găsi pe aceeaşi pagină.

Nu uitaţi utilizând produsele oferite de BITDEFENDER nu  protejaţi doar device-urile voastre, ci susţineţi şi o firmă românească în continuă dezvoltare, ce susţine prin vânzările ei economia României.

Dacă va plăcut acest articol despre BITDEFENDER, citiți aici mai multe despre acest software românesc!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj