Se încarcă...
6191 Scaled

Antreprenor in Romania

A fi sau a nu fi?

Aceasta e-ntrebarea care mi se plimbă prin cap de câteva zile. Cum ce să fii sau să nu fii? Antreprenor maică, e ultimul trend acum, în materie de business. Și nu de ieri de azi, ci de ceva vreme. Ei bine, tot gândindu-mă eu așa dacă să fiu sau să nu fiu, am decis sa fiu. Și sunt, în felul meu special și unic, pe care nu doresc să il detaliez acum dar promit să vă scriu și despre asta.

Acum însă, să povestim noi despre avantaje și dezavantaje ale antreprenoriatului dar mai ales ale colaborării cu o platformă ce îți oferă vizibilitate, chiar atunci când ești la început de drum. Unul din momentele în care antreprenoriatul e pus în dificultate este cel al stadiului incipient, în care notorietatea producătorului / antreprenorului nu prea există, mai exact lumea nu-i cunoaște produsele și atunci când aude pentru prima dată de ele, nu are un feedback din altă sursă.

Pentru astfel de situații, platforma de promovare a antreprenorilor #fabricatinro oferă startup-urilor și nu numai lor vizibilitatea de care au nevoie și plusul de încredere în fața clienților, deoarece și noi la rândul nostru ne selectăm cu mare atenție colaboratorii. Antreprenoriatul îți oferă satisfacția de a pune amprenta personală în tot ceea ce faci, deschizând aripi mari spre creativitate, inovație și libertatea de a alege ce faci cu afacerea ta.

Nu-i ușor, e o responsabilitate imensă însă și satisfacția și bucuria primului zâmbet pe fața unui client sunt minunate, atunci când alegi calea antreprenoriatului. Faptul că antreprenoriatul îți permite urzeala planurilor pe termen lung e un avantaj pe care statutul de angajat nu ți-l poate oferi, în niciun context. Tu poți alege oricând ce faci, pentru cât timp faci și dacă faci. Nu crede în miturile antreprenoriatului și nu aștepta prea mult să vină idea wow, începe atunci când te simți sigur să faci asta și nu te opri! Nu vei avea bucurie mai mare decât satisfacția muncii tale, văzută prin ochii clienților.

Te așteptăm cu drag în comunitatea Fabricatinro!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: