Se încarcă...

Rockha World

  • Format: B5 (24 x 17 cm)
  • Număr file 58
  • Pagini: 116
  • Interior: Punctat
  • Coperta: Moale
Preț transport: 16.89 lei

88 lei

Vandut de : Marius Ardelean SKU Rockha World_1 Category

Descriere

Cucereşte lumea şi bifează noi ţări şi continente pe care le-ai vizitat. Vei avea lângă tine un partener de nădejde, pe care câţiva stropi de ploaie sau ninsoare nu îl vor afecta iar notiţele îţi vor rămâne intacte. De la planificări, la strategii sau chiar istorisiri, paginile acestui caiet trebuie să te inspire într-atat de mult încât să cucereşti lumea sau măcar să o vizitezi. Adevărata frumuseţe nu stă doar în lucrurile exterioare, astfel că am acordat o deosebită atenţie şi modului în care am pregătit interiorul caietului.
Utilizând un design modern, am creat interiorul punctat marca Rockha, care te va ghida mai uşor în notarea ideilor şi oferă libertate de exprimare în realizarea schiţelor tale. Realizat cu hârtie din piatră, acest caiet protejează natura, astfel paginile pe care vei scrie sunt 80% din piatră iar restul de 20% din materiale reciclate. Utilizând acest tip de hârtie încurajăm dezvoltarea soluţiilor de protejare a mediului înconjurător, încetarea tăierii abuzive a pădurilor precum şi utilizarea necorespunzătoare a apei.
Gândit pentru a oferi eleganţă, unicitate dar şi inspiraţie, caietul din piatră Rockha – World poate fi accesoriul tău nelipsit sau un cadou inedit pentru cineva drag cu aspiraţii înalte.
“Ceea ce nu trăim la timp, nu trăim niciodată.” Octavian Paler