Rockha Wish

  • Format: B5 (24 x 17 cm)
  • Număr file 58
  • Pagini: 116
  • Interior: Punctat
  • Coperta: Moale
Preț transport: 16.89 lei

88 lei

Vandut de : Marius Ardelean SKU Rockha Wish_1 Category

Descriere

Rockha – Wish. Caietul care te face să crezi că totul e posibil, unde visele devin realitate iar nimeni şi nimic nu poate sta în calea succesului tău. Muntele prin însemnătatea lui este înalt, vertical şi apropiat de cer exact ca şi idealurile tale. În fiecare zi trebuie să evoluezi pentru ca la finalul fiecărei zile să te bucuri de o nouă reuşită. Adevărata frumuseţe nu stă doar în lucrurile exterioare, astfel că am acordat o deosebită atenţie şi modului în care am pregătit interiorul caietului.

Utilizând un design modern, am creat interiorul punctat marca Rockha, care te va ghida mai uşor în notarea ideilor şi oferă libertate de exprimare în realizarea schiţelor tale. Realizat cu hârtie din piatră, acest caiet protejează natura, astfel paginile pe care vei scrie sunt 80% din piatră iar restul de 20% din materiale reciclate.

Utilizând acest tip de hârtie încurajăm dezvoltarea soluţiilor de protejare a mediului înconjurător, încetarea tăierii abuzive a pădurilor precum şi utilizarea necorespunzătoare a apei. Gândit pentru a oferi eleganţă, unicitate dar şi inspiraţie, caietul din piatră Rockha – Wish poate fi accesoriul tău nelipsit sau un cadou inedit pentru cineva drag cu aspiraţii înalte.

“Mulţi dintre cei care eşuează o fac pentru că nu şi-au dat seama cât de aproape au fost de succes înainte de a renunţa.” Thomas Edison