Rockha Hopes & Dreams

  • Format: B5 (24 x 17 cm)
  • Număr file 58
  • Pagini: 116
  • Interior: Punctat
  • Coperta: Moale
Preț transport: 16.89 lei

88 lei

Vandut de : Marius Ardelean SKU Rockha Hopes & Dreams_1 Category

Descriere

Rockha – Hopes and dreams este caietul nelipsit din geanta oricărei domnişoare, oferind spaţiul intim necesar pentru ca gândurile, ideile şi amintirile să îşi găsească locul. În scurt timp va deveni un accesoriu de care te vei îndrăgosti şi în care îţi vei dori să descrii cu lux de amănunt momentele spectaculoase şi pline de emoţie din viaţa ta. Adevărata frumuseţe nu stă doar în lucrurile exterioare, astfel că am acordat o deosebită atenţie şi modului în care am pregătit interiorul caietului.

Utilizând un design modern, am creat interiorul punctat marca Rockha, care te va ghida mai uşor în notarea ideilor şi oferă libertate de exprimare în realizarea schiţelor tale. Realizat cu hârtie din piatră, acest caiet protejează natura, astfel paginile pe care vei scrie sunt 80% din piatră iar restul de 20% din materiale reciclate. Utilizând acest tip de hârtie încurajăm dezvoltarea soluţiilor de protejare a mediului înconjurător, încetarea tăierii abuzive a pădurilor precum şi utilizarea necorespunzătoare a apei.

Gândit pentru a oferi eleganţă, unicitate dar şi inspiraţie, caietul din piatră Rockha – Hopes and dreams poate fi accesoriul tău nelipsit sau un cadou inedit pentru cineva drag cu aspiraţii înalte.

„For those who dare to dream, there is a whole world to win. ” Dhirubhai Ambani

Informații suplimentare

Interior

Punctat