Rockha Green

  • Format: B5 (24 x 17 cm)
  • Număr file 58
  • Pagini: 116
  • Interior: Punctat
  • Coperta: Moale
Preț transport: 16.89 lei

88 lei

Vandut de : Marius Ardelean SKU Rockha Green_1 Category

Descriere

Rockha – Green prezintă natura aşa cum trebuie ea să fie, frumoasă, liberă şi ocrotită de om. Inspirată din mijlocul naturii, această copertă te va elibera din jungla urbană şi toate problemele cotidiene, amintindu-ţi cu drag de momentele petrecute în aer liber alături de cei dragi sau vizitând frumuseţile patriei. Adevărata frumuseţe nu stă doar în lucrurile exterioare, astfel că am acordat o deosebită atenţie şi modului în care am pregătit interiorul caietului.
Utilizând un design modern, am creat interiorul punctat marca Rockha, care te va ghida mai uşor în notarea ideilor şi oferă libertate de exprimare în realizarea schiţelor tale. Realizat cu hârtie din piatră, acest caiet protejează natura, astfel paginile pe care vei scrie sunt 80% din piatră iar restul de 20% din materiale reciclate.
Utilizând acest tip de hârtie încurajăm dezvoltarea soluţiilor de protejare a mediului înconjurător, încetarea tăierii abuzive a pădurilor precum şi utilizarea necorespunzătoare a apei. Gândit pentru a oferi eleganţă, unicitate dar şi inspiraţie, caietul din piatră Rockha – Green poate fi accesoriul tău nelipsit sau un cadou inedit pentru cineva drag cu aspiraţii înalte.
‘Natura este deasupra artei, câtă vreme avem păduri, nu voi picta copaci.’ Valeriu Butulescu