Descriere

Produse cosmetice 100% naturale realizate manual si produse bio: sapun natural, unt de corp, unt de shea nerafinat, unt de cacao, ulei de argan, ulei de migdale, balsam de buze, sampoane si tratamente pentru par, produse pentru copii si bebelusi, detergent natural, fulgi de sapun & more.

O viata traita in armonie cu natura

Dincolo de denumirea comerciala, de marketing si publicitate, noi suntem o mana de oameni, o familie mica dar bine inchegata, pentru care dorinta unei vieti cat mai sanatoase si apropiata de principiile naturii a fost dusa un pas mai departe. Marca Jovis Homemade Beauty are la baza si reflecta  toate ideile noastre despre o viata traita in armonie cu natura, aprecierea si mentinerea traditiei precum si spiritul de respect fata de mediul inconjurator.

In conditiile in care stresul cotidian si monotonia de zi cu zi ne apasa pe toti, noi vrem sa readucem bucuria din lucruri le marunte, sa transformam o rutina intr-o placere, iar fiecare baie sa devina astfel un rasfat pentru piele si simturi, o portita de evadare din cotidian in care pe primul plan esti tu. Vrem sa oferim oportunitatea catorva momente pe zi in care pielea sa "inspire" si altceva: unturi si uleiuri vegetale fine, plante medicinale si aromatice, uleiuri esentiale, extracte vegetale si produse apicole, adica ingrediente  naturale, simple, sanatoase. Pentru ca noi credem ca adevarata frumusete vine din interior si este prietena buna cu sanatatea!

100% NATURAL - Pentru prepararea produselor Jovis folosim numai ingrediente naturale, de cea mai buna calitate. Nu vei prinde pe aici "picior" de conservant, colorant sau aroma artificiala! In schimb te vei intalni la tot pasul cu ulei de masline si de cocos, unt de shea, cacao sau avocado, ulei de ricin, argile, plante sau produse apicole si uleiuri esentiale naturale.

HANDMADE - Produsele noastre sunt realizate in intregime manual, de la combinarea cu grija a ingredientelor, pana la taierea fiecarei bucati de sapun in parte sau impachetarea acesteia. Vrem sa stii ca produsul pe care îl pui pe piele vine dintr-o mana calda care ii transfera putin din bucuria pe care noi o traim la prepararea lui.

Adresa

com. Ghindaresti, jud. Constanta, Romania

    • Cristina Tatomir
      12 decembrie 2018 at 4:29 PM

      Pentru ca sunt din ingrediente naturale

    Add a review