Descriere

Sangraal se numește povestea unor argeșeni născuți în Rucăr, dornici de a păstra și a proteja secretele legate de o alimentație sănătoasă primite din moși strămoși.

Rucărul este așezat pe valea râului Dâmbovița, pe drumul comercial ce lega odată Brașovul de primele cetăți de scaun din Țara Românească, Câmpulung și Târgoviște. De aceea, această zonă, prin splendoarea peisajului său natural, atrage turiști din toate zonele României, dar și din alte colțuri ale lumii. De-a lungul vremii, Rucărul a fost vizitat de mulți oameni de cultură. Poeți, prozatori și pictori de seamă au fost îmbianți de frumusețea pitorească a locurilor și au venit în vizită, iar unii dintre ei s-au hotărât să nu mai plece.

Splendorile naturii se păstrează și astăzi în Rucăr și inspiră producători precum Sangraal să creeze cu grijă și delicatețe delicoase produse tradiționale. Acestea sunt preparate după rețete vechi, din ingrediente 100% naturale, având la bază materii prime și ingrediente obținute de pe meleaguri fără poluare.

Adresa

Localitate Rucăr, Jud. Argeș

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review