Se încarcă...
dulceaturi, zacusti si tuica

Viața e mai frumoasă când te hrănești natural și cu țuică

Slănic Muscel nu este doar un sat de la poalele munților Făgăraș, ci un producător ambițios de țuică, cu istorie în comunitatea FabricatinRO. Societatea comercială Slănic Muscel Agroindustrial Complex SRL a fost înființată în anul 2009 și de la debutul său și până în prezent s-a ocupat cu prelucrarea și conservarea fructelor de pădure, a legumelor și a fructelor din propriile livezi. 

Din materie primă 100% naturală și din mâinile dibace care o prelucrează rezultă tot felul de minunății numai bune de așezat frumos în cămară și savurat rând pe rând, fix atunci când ai poftă de ceva bun.

Oferta de produse de la Slănic Muscel, din magazinul nostru este foarte bogată. Începând cu diferite siropuri naturale precum: sirop de afine, de muguri de brad sau de zmeură și continuând cu dulcețuri și zacuști, poți cumpăra de la acest producător tot felul de bunătăți cu care să-ți satisfaci foamea, dar și poftele.

Iar dacă îți place tăria românească, tot aici te așteaptă mai multe sortimente de țuică și rachiu din fructe dulci și cărnoase.

De ce să cumperi produsele Slănic Muscel pentru tine și familia ta?

Dacă îți place să te hrănești sănătos și pui un accent deosebit pe alimentele și băuturile pe care le consumi, atunci ai găsit deja primul motiv pentru care merită să investești în delicatesele Slănic Muscel.

Slănic Muscel nu înseamnă doar mâncare și băutură, ci calitate. Dulcețurile și zacuștile oferite de acest producător se fabrică în cantități mici, după rețete vechi și prețioase moștenite din bătrâni. Acest proces de fabricație lent, din care rezultă cantități modeste de produs, permite fructelor din dulcețuri să rămână întregi și apetisante, iar legumelor din zacuști să-și păstreze aroma naturală.

Se spune că nu mai fabrică nimeni bunătățuri așa cum se făceau odată, dar uite că există și producători precum Slănic Muscel care spune NU fructelor de cultură, limitându-se doar la poamele din pădure sau din livezile proprii, sau care coc legume la foc domol de lemne, pe pirostrii, în ceaun.

Când prepară țuică și rachiu, la fel ca sătenii de odinioară, producătorii de la Slănic Muscel folosesc alambicuri cu foc de lemne. Fructele de asemenea nu sunt coapte forțat, ci lăsate în voia lor să se scalde o vară întreagă în razele blânde și darnice ale soarelui și abia când sunt pregătite trec prin elaboratul proces de transformare care le dăruiește o nouă viață.

Efortul producătorilor de a respecta tradițiile și obiceiurile din străbuni se reflectă în gustul și aroma inconfundabile ale produselor Slănic Muscel.

Am gustat și noi de atâtea ori din produsele Slănic Muscel și am rămași surprinși de calitățile lor deosebite. Este greu de descris în cuvinte perfecțiunea, dar dacă ne-ar întreba cineva ce gust au bunătățile de la Slănic Muscel am spune că: de vară însorită, de aer curat, de sănătate, de speranțe și de copilărie.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: