Tot ce îți trebuie pentru tine și familia ta găsești azi la târgul: Produs în Iași!

FabricatinRO te invită să participi la primul târg independent organizat de Asociația Producătorilor locali: Produs în Iași. Evenimentul are loc chiar acum și se desfășoară în colaborare cu Palas Mall Iași. 

Îți dorești să te familiarizezi mai bine cu produsele din orașul tău? Să guști din bunătățile pe care doar ieșenii știu să le pregătească? Să afli care este potențialul acestei zone a țării? Hai la Palas Mall Iași să vezi cât suflet au pus organizatorii în acest eveniment ca tu să te simți cât mai bine și să te bucuri din plin de tot ceea ce au ei mai bun de oferit.

Tot ce îți trebuie pentru tine și familia ta găsești azi la târg!

La acest eveniment, care se desfășoară în perioada 7 – 10 aprilie 2022, producătorii ieșeni atestați precum: Fabrica de Fum și Magazia Morăriței, sau în curs de certificare ecologică așa cum este Veera – un producător de lavandă din județul Iași celebru pe plan local, participă la expoziție cu produsele lor de top.

La târg te mai poți întâlni și cu Tăiței Grădinărești – un producător de paste delicioase și arătoase, colorate natural, listat și pe platforma noastră; Onleaf – un producător de top de ceaiuri savuroase și sosuri din legume; E Ana Confort – care produce echipamente de lucru de cea mai bună calitate; Capra noastră – care te așteaptă cu bere artizanală ca să-ți răcorești trupul și sufletul după ce te-ai înfierbântat admirând sau gustând atât de multe bunătăți românești.

Primul producător din Iași care promovează conceptul Zero Waste: Artcycleit, este tot acolo și abia așteaptă să-ți demonstreze cum poți oferi o nouă viață unor diferite materiale care, fără creativitate și bun gust, s-ar transforma probabil în deșeuri care poluează.

Cu alte cuvinte, la acest târg ai parte de tot ceea ce îți poți dori pentru casa ta și nu numai! De la carne, pâine, tăieți, ceaiuri și bere și până la articole de confecție, producătorii ieșeni te invită să vezi, să testezi și să cumperi creațiile lor.

Împreună cu Palas Mall Iași, ca și FabricatinRO de altfel, Asociația Producătorilor locali Produs în Iași pune pe harta artizanilor din România târgul: Produs în Iași. 

Hai și tu la târg și descoperă de ce sunt cu adevărat în stare românii în general și ieșenii în mod special!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: