Se încarcă...
Ține Piept Caniculei Cu Lapte De Măgăriță Proaspăt, Zi De Zi

Ține piept caniculei cu lapte de magarita proaspăt, zi de zi!

Ne place să fim noi cei care aduc veștile bune așa că acum, la mijlocul verii și în toiul caniculei ne-am gândit să vă vorbim despre o ofertă deosebit de profitabilă la lapte de măgăriță proaspăt, de la Ferma Măgărițelor.

Ferma Măgărițelor, partener loial Fabricat in RO, este o fermă unde măgărițele sunt crescute cu responsabilitate, iar laptele recoltat în cele mai bune condiții, astfel încât se poate consuma crud, așa cum este livrat, beneficiind astfel de toate calitățile sale deosebite. 

Câteva cuvinte despre laptele de măgăriță

Laptele de măgăriță este un aliment premium, ale cărui beneficii pentru sănătate sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. El se consuma în Antichitate în Egipt și în Grecia și mai apoi, la Roma și restul teritoriul Imperiului Roman, unde era atât de apreciat încât a fost transformat în hrană de bază pentru sugarii care din diferite motive nu puteau fi alăptați de propriile mame. Și în ziua de azi, în Italia se găsesc mai multe tipuri de formule de lapte pentru bebeluși care conțin lapte de măgăriță și nu de vacă, așa cum sunt majoritatea produselor de acest fel.

Principalul motiv pentru care laptele de măgăriță a revenit din nou în atenția consumatorilor este formula sa chimică aproape identică cu cea a laptelui matern. Pentru că seamănă atât de mult cu laptele de mamă, el poate fi consumat în siguranță chiar și de persoanele cu intoleranță la lapte oferindu-le nutrienții necesari pentru o dezvoltare armonioasă și buna funcționare a organismului.

În plus, vara, consumului laptelui de măgăriță poate fi și o metodă foarte eficientă de hidratare. Știai că laptele hidratează mult mai bine decât alte lichide pentru că este mai dens și se păstrează mai mult timp în corp? Iar laptele de măgăriță, pentru că nu are un conținut mare de grăsimi, iar gustul său este foarte subtil, poate fi consumat cu plăcere și ca băutură răcoritoare, fiind astfel exact ce ai nevoie dacă vrei să faci față mai ușor caniculei din timpul verii.

Cum se ține și cât costă o cură cu lapte de măgăriță?

Măgărițele produc mult mai puțin lapte decât alte animale. În plus, perioada lor de gestație este foarte lungă, așa că laptele de magarita este un aliment foarte rar și prețios. Dar vestea bună este că 150 ml de lapte de măgăriță pe zi este o cantitate suficientă din punct de vedere nutrițional și astfel nu ai nevoie decât de aproximativ 4.5 ml de lapte pe lună.

O astfel de cură te ajută să-ți întărești sistemul imunitar, să susții capacitatea de refacere a pielii tale și să îmbunătățești calitatea dietei de zi cu zi.

Ca să profiți la maxim de toate beneficiile laptelui de măgăriță, trebuie să urmezi această cură minim o lună, de două ori pe an. Dar cu cât consumi mai mult lapte de măgăriță, cu atât este mai bine, mai ales că vara aceasta Ferma Măgărițelor ți-a pregătit o ofertă specială. 

În luna iulie cumpără de la Ferma Măgărițelor lapte de măgăriță la jumătate de preț!

În mod normal, 250 ml de lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor costă 30 lei, dar în luna iulie, dacă achiziționezi pachete de minim 10 litri de lapte de măgăriță, plătești cu 50% mai puțin. Oferta este valabilă doar luna aceasta.

Odată achitat prețul pachetului, laptele de măgăriță îți va fi livrat prin curier, în condiții optime de temperatură și umiditate pentru a se păstra proaspăt, câte un litru sau doi pe săptămână, în funcție de preferințele tale, până la terminarea întregii cantități comandate. 

Astfel, vei putea consuma lapte de măgăriță proaspăt mereu, oferind organismului un plus de nutrienți esențiali pentru sănătate.

Comandă chiar acum sunând la numărul de telefon 0755 332 219 sau online pe www.fermamagaritelor.ro/comanda/ sau https://yha.ro/contact/, specifincând și tranșele în care dorești să-ți fie livrat cantitatea dorită.

Această ofertă este oportunitatea ideală de a începe chiar acum o cură consistentă cu lapte de măgăriță, sau pur și simplu pentru a consuma lapte de măgăriță zi de zi, de întreținere, singur sau împreună cu familia.

Citeste si cat lapte de magarita se bea pe zi  pentru a sti cat sa comanzi.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: