Se încarcă...
Din Eden

Din Eden – Sănătate din inima muntelui

De multe ori ignorăm importanța unui trai sănătos pentru organism din cauză că suntem prea ocupați. Să ai mereu grija alimentației și a unei diete echilibrate în contextul societății actuale, când totul parcă se derulează pe repede înainte, dar corpul cere timp și răbare, nu este un lucru simplu. Și e de înțeles dacă din când în când mai calci strâmb, mai ales în tinerețe, scuzându-te că mai întâi te concentrezi pe câștiguri și abia apoi pe sănătate. Dar dacă ți-am spune că îți poți îmbunătăți radical sănătatea fără a face niciun compromis și mai mult, răsfățându-te în același timp cu o băutură absolut delicioasă? Este vorba despre siropurile naturale Din Eden, sucuri care cu adevărat par desprinse din Rai, fabricate din fructe și plante sălbatice, atent selecționate.

11 Sortimente de siropuri care aduc sănătate

Siropurile Din Eden sunt disponibile în 11 variante după cum urmează:

 • fructe de merișor;
 • cătină;
 • zmeură;
 • afine;
 • flori de soc;
 • mentă;
 • flori de tei;
 • muguri de brad și pin;
 • flori de păpădie;
 • pătlagină;
 • flori de salcâm.

Toate aceste siropuri, nu numai că asunt absolut delicioase, dar au și multiple beneficii pentru sănătate. Prin substanțele hrănitoare pe care le conțin, ele ajută la vindecarea unor probleme medicale, recăpătarea tonusului muscular și a energie și fortifierea sistemului imunitar. Iar pentru ca totul să fie cât mai simplu și mai clar pentru consumator, fiecare sticlă de sirop este prevăzută cu o etichetă în care sunt descrise pe larg beneficiile sortimentului din care aceasta face parte. 

Povestea siropurilor Din Eden

Povestea siropurilor Din Eden se aseamănă din multe puncte de vedere cu cea a plantelor din care sunt fabricate aceste delicioase licori sănătoase. Așa cum pare aproape imposibil ca dintr-un fir de mentă sălbatică să storci un strop de sănătate, la fel de puțin probabil ar părea și ca o idee cu un buget de investiție de 200 de lei să se transforme în compania care a devenit astăzi.

Nu mai devreme de anul 2015 producătorii siropurilor Din Eden alergau de colo încoace și colindau munții în căutare de plante sălbatice pentru licorile lor, având și zile în care nici măcar nu reușeau să-și scoată banii de benzină. Dar cu multă pasiune, dedicație și hotărâre, aceștia au continuat să meargă mai departe profitând de orice ocazie de a-și prezenta siropurile în lume.

Și astfel, ceea ce părea la început o simplă idee chiar prea îndrăzneață pentru resursele ce-i erau dedicate, s-a transformat într-o marcă înregistrată ce produce siropuri naturale premium, la cele mai înalte standarde de calitate.

O nouă imagine, agelași gust Din Eden

În anul 2019 siropurile Din Eden au căpătat o cu totul altă înfățișare. Prin rebranding, imaginea lor a devenit una demnă de gustul și calitatea pe care le au, fiind astfel acum demne de a-și face loc pe rafturile cămărilor chiar și celor mai pretențioși clienți. 

Cu alte cuvinte, acum, nu numai ca arome și proprietăți medicinale, ci și ca aspect, siropurile Din Eden sunt niște produse desăvârșite din toate punctele de vedere. Dar dacă atunci când vine vorba de imagine ne mai descurcăm să pictămacest concept folosindu-ne de cuvinte, în legătură cu gustul și efectele asupra sănătății, te invităm să te convingi pe cont propriu!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: