Se încarcă...
Pufuletii Gusto

Pufuletii Gusto – cunoscuti si in strainatate

Sunt sigur ca toti mancam pufuleti uneori, fiind gustosi si potriviti atunci cand urmaresti un film sau ai putina treaba la birou. Cu siguranta ati auzit de pufuletii Gusto, iar daca nu i-ati incercat, cu siguranta ati vazut reclamele care au devenit imediat virale. In Romania pufuletii Gusto au un mare succes, fiind lider de piata cu 70% din cota totala. Astfel, compania se bucura de un mare succes.

Cine produce pufuletii Gusto?

Compania care produce acesti pufuleti se numeste Pheonixy, care a fost infiintata in anul 1992. Astfel, au o experienta de peste 20 de ani. Orasul in care a inceput toata aceasta afacere este Baicoi, chiar la subsolul unei case. Cu timpul, datorita calitatii produselor oferite, investiilor corect facut, compania s-a dezvoltat foarte mult si in zilele noastre are o productie de peste 1.000.000 de pungi pe zi. Cu siguranta sunt cei mai cunoscuti pufuleti fabricati in  Romania.

Pufuletii sunt exportati si in strainatate, in tari precum Germania, Anglia, Italia, Olanda, Irlanda sau Grecia. Avand aceste statistici ne dam seama ca pufuletii produsi de compania Pheonixy dispun de un mare succes datorita respectarii standardelor de calitate europene.

Mai interesant este ca tehnologia care produce pufuletii Gusto este unica, fiind creata chiar de proprietarul companiei, aceasta fiind brevetata la nivel international. Astfel, doar fabrica Gusto foloseste aceasta tehnologie, care ne ofera pufuletii gustosi.

In ultima vreme au avut companii de publicitate foarte interesante, cu mesaje amuzante gasite pe pungille cu pufuleti, astfel pufuletii au devenit mult mai cunoscuti.

Pufuletii Gusto simpli sunt cei mai cautati, amintindu-ti de copilarie, cand iti doreai sa mananci tot timpul pufuleti. Companie promite ca ofera pufuleti 100% naturali. Compania este 100% romaneasca, un motiv in plus pentru a ii cumpara.

Vrei sa afli mai multe povesti de succes despre companiile romanesti? Te invitam pe platforma noastra FabricatinRO ca sa le descoperi acolo!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: