Se încarcă...
Conacul Goruni

Produse tradiționale de la Conacul Goruni – delicatese românești

Îți place să mănânci sănătos, dar nu ai renunța la savoare pentru nimic în lume? Atunci îți dăm noi o idee pentru data viitoare când vrei să mergi la cumpărături. Este vorba despre Conacul Goruni, care te așteaptă mereu cu produse tradiționale, așa cum bunicii noștri le făceau odată și care îți umplu masa de savoare.

Povestea Conacului Goruni a început acum un secol. Exact în anul 1922 când străbunicul Trif Tatar a renunțat la vechea sa gospodărie din Bucovina și s-a mutat în satul Goruni unde a cumpărat acest conac, în a cărui cămară, de atunci și până acum, s-au întâmplat tot felul de lucruri minunate.

Și acum, în cămara Conacului Goruni, din primăvară și până-n iarnă, găsești o mulțime de borcănele colorate, cu cătină în miere, cu dulcețuri și gemuri, cu aperitiv de legume și câte și mai câte produse tradiționale românești care abia așteaptă să le descoperi.

Conacul Goruni îți oferă o gamă variată de produse din fructe și legume

Există mulți producători români de la care poți să cumperi produse culinare tradiționale românești, însă cele de la Conacul Goruni se remarcă prin originalitatea și unicitatea lor. Citește despre ele în continuare, dar accesând mai întâi și magazinul online Conacul Goruni ca să poți da imediat comandă, pentru că ți se va face poftă! 

Cum ți se pare că sună nițică tocană picantă cu orez? Sau salată de iarnă? Sau hrișcă cu legume? Ori adjică în sos picant?

Toate aceste bunătăți sunt preparate din legume naturale, după rețete tradiționale, care îți vor satisface pofta de ceva bun, dar în același timp te vor convinge să mănânci sănătate pe pâine, dimineața, la prânz și seara pentru că nu sunt altceva decât asta.

Iar după ce te-ai săturat, stinge-ți setea cu un suc de roșii, sau cu un compot de zmeură ori unul de mure și mere, pentru o masă pe care să n-o uiți niciodată! Băuturile de la Conacul Gorun sunt numai bune de savurat ca atare, dar și de folosit în alte combinații pentru un cocktail original și sănătos.

Iar dacă ai bea un suc anume și nu găsești exact ce-ți dorești la Conac, du tu fructe și legume proaspete și ia-le înapoi acasă direct suc!

La Conac fructele și legumele se fac suc!

Începând cu toamna anului 2020, la Conacul Goruni s-a pus în funcțiune o linie de procesare pentru legume și fructe care transformă pe loc darurile naturii în sucuri naturale, ambalate în cutii de tip Bag-in-Box sau în sticle. Ideea este simplă. Ți-e poftă de suc natural? Atunci du fructele și legumele preferate la Conacul Goruni, alege una din cele patru rețete care ți se propun, sau optează pentru o rețetă personalizată. Și uite așa, fără pic de efort din partea ta, pleci acasă cu suc proaspăt, delicios.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: