Panifcom Pâine Cu Maia
Fabricat Separator

Panifcom – Pâine cu maia și cu suflet

Panifcom – producătorul nostru preferat de pâine – cu o istorie de aproape un secol, a căutat mereu oameni cu care împărtășește aceleași idealuri, ambiții și crezuri, care să-l reprezinte și să-l susțină în misiunea sa de a oferi tuturor românilor o pâine sănătoasă și gustoasă, cu rețetă curată. Și a găsit mulți de-a lungul timpului, persoane integre, pentru care calitatea este mai importantă decât cantitatea, așa cum este doamna Dr. Mihaela Bilic, care vara aceasta a devenit vocea Panifcom.

”Este din ce în ce mai dificil, pentru orice consumator, să facă alegeri informate, bombardați fiind de tot felul de articole, de știri și de mituri despre pâine. Vrem cu ajutorul doamnei dr. Mihaela Bilic, reperul nostru când vorbim despre bucuria și plăcerea de a mânca, despre nutriție, stare de bine și mai ales despre sănătate în alimentație, să creăm un cadru de discuții credibil și deschis despre pâine demontând mituri și explicând concepte încă puțin cunoscute. Ce ar trebui să conțină o pâine pe care o mănânci zi de zi, cât durează să faci o pâine bună, dacă pâinea pe care o putem face noi acasă este mai sănătoasă sau nu decât pâinea pe care o găsim în magazine, ce tip de pâine ar trebui să îi punem copilului nostru pe masă, ce este gustul de altădată, ce este pâinea cu rețetă curată sau ce este maiaua sunt doar câteva din temele care vor fi explicate pe larg.”Liviu Bălănici, CEO Panifcom.

Ce spune doamna Dr. Mihaela Bilic despre pâinea Panifcom?

Doamna Dr. Mihaela Bilic a împărtășit partenerilor noștri de la Panifcom secretele plămădiri unei pâini de calitate:

 “Care este elementul care leagă salata de vinete, untul cu sare sau brânza cu roșii? O felie de pâine, bineînțeles! Totul merge mai bine cu pâine, viața are alt gust cu pâine. De când au apărut cerealele în alimentația umană populația globului a crescut spectaculos tocmai pentru că avem ce mânca. 

Pâinea a fost și va rămâne alimentul de bază al dietei noastre de fiecare zi. Dar, o pâine bună înseamnă timp și răbdare. Înseamnă făină de calitate și rețetă tradițională, cu maia naturală, așa cum am găsit la PANIFCOM. O pâine bună reprezintă mândria brutarului și satisfacția consumatorului. O pâine bună este o investiție în sănătatea voastră!”  Dr. Mihaela Bilic – Medic nutriționist și specialist în psihonutriție.

Maiaua este ingredientul secret de la baza tuturor produselor Panifcom. Toate sortimentele de pâine Panifcom sunt crescute cu maia și plămădite ca pe vremuri, din ingrediente simple, cu grijă și pasiune pentru pâine, astfel încât fiecare dintre ele poartă o amprentă unică. 

Pe de altă parte, tehnologia folosită pentru fabricarea pâinii Panifcom este de ultimă generație. Niciun detaliu din procesul de fabricare nu a fost lăsat la voia întâmplării, astfel încât toate produsele sunt desăvârșite.

Panifcom are o capacitate de producție de 350 datorită celor trei linii ale sale de fabricație moderne. Pentru a fi transformată în pâine, făina ia drumul uneia din cele trei linii de fabricație și apoi, de la malaxare până la ambalare, nu necesită nici măcar o dată intervenție din partea oamenilor.

Pâinea Mândria Brutarului, cu semințe, care a obținut primul loc la concursul Gustul Ales, organizat de Roaliment, este încă o dovadă incontestabilă a calității pâinii Panifcom.

Încă un detaliu care consolidează pe piață poziția pâinii Panifcom este certificarea IFS Food, obținută în anul curent. Această certificare internațională a fost acordată brandului Panifcom de către cel mai important organism de evaluare în materie de siguranță alimentară și este un standard comun acceptat în întreaga lume, care atestă faptul că produsele Panifcom sunt sigure pentru consum și conforme cu standardele mondiale de panificație.

Doamna Dr. Mihaela Bilic și noi, echipa FabricatinRO, recomandăm produsele Panifcom tuturor iubitorilor de pâine cu maia pentru gustul lor deosebit, dar mai ales pentru calitatea lor premium!

Încearcă și o dulceață de nuci verzi, o poți cumpăra online de pe platforma #fabricatinro.