Se încarcă...
500g

Pakmaya pentru placinte romanesti

Dragele noastre gospodine românce și nu numai, astăzi o să vă dezvăluim o rețetă garantată pentru orice prăjitură sau plăcintă: drojdia Pakmaya. De ce Pakmaya? Pentru că vă doriți să fiți autentice și să profitați de calitatea oferită de conaționali pentru a face un produs autentic românesc de care să se bucure întreaga familie. Este adevărat că numele nu vă sugerează „românitatea” din acest produs dar noi vă garantăm că această alegere o să vă fie de folos.

Pakmaya este o firmă care are origini turcești (de aici și numele), origini într-o companie farmaceutică. Acest detaliu vă poate oferi încredere sau vă poate trezi multe întrebări: de ce patronul s-a orientat spre această industrie a drojdiei? Ei bine în 1923 Mustafa Nevzat a pus baza companiei farmaceutice iar cu 50 de ani mai târziu apare Pakmaya. Patronul avea experiență într-un domeniu în care orice miligram face diferența, așa că principiile deja interiorizate le-a folosit și în noua fabrică de drojdie.

Fabrica de drojdie apare în România abia în 1994 și își începe activitatea 4 ani mai târziu în Pașcani. Drojdia fabricată la noi în țară are aceeași calitate ca cea importată până atunci și este singurul producător de drojdie din România. Dacă cei 40 de ani de activitate nu vă pot convinge, atunci ce spuneți de faptul că o familie de 200 de persoane lucrează în fiecare zi pentru ca noi să fim satisfăcuți de produsul oferit? Pakmaya este o mare familie care susține prin locurile de muncă oferite economia României și oferă un produs care este găsit în multe dintre alimentele noastre de zi cu zi.

Este demn de menționat că firma beneficiază de ultimele tehnologii pentru producție, că este mereu interesată de satisfacția clientului și dezvoltarea continuă.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe delicate și rafinate, vă recomand cu căldură să încercați ceaiul de trandafiri de la Fabricat în RO. Acest ceai îmbietor, preparat cu petale de trandafiri selectate cu grijă, vă va încânta simțurile și vă va oferi o pauză plăcută în timpul zilei.

Sursă imagine: https://www.rompak.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: