Se încarcă...
Donkey Gb27372080 1280

Lapte proaspăt de măgăriță pentru clujeni de la ferma YHA

YHA este o fermă de măgărițe înființată în Răscruci, în județul Cluj, cu o poveste care merită știută. Totul a început de la dorința proprietarilor de a oferi fetiței lor un tratament natural și eficient împotriva multiplelor probleme de sănătate cu care se confrunta frecvent. Tratamentul consta în cure cu lapte de măgăriță – un aliment destul de greu de procurat în țara noastră și pentru care, pentru a-l avea la discreție, părinții au cumpărat două măgărițe cu ajutorul cărora au demarat și o mică afacere.

Rezultatele curei cu lapte de măgăriță au apărut la puțin timp după ce părinții au început să ofere micuței lor acest aliment miraculos, iar vestea s-a răspândit și în împrejurimi, motiv pentru care proprietarii fermei au început să cumpere mai multe și mai multe animale până au ajuns astăzi la un impresionant număr de 60 de măgărițe și măgăruși.

Laptele de măgăriță produs în această fermă are o calitate deosebită, este ușor de consumat și ajunge la clienți proaspăt, gata de băut.

Pentru cele mai bune rezultate, recomandat ar fi să consumi zilnic aproximativ 100-150 de mililitri de lapte de măgăriță crud, pe stomacul gol înainte de masă. Data de valabilitate a acestuia este de 10 zile de la muls și pentru a evita degradarea calităților lui, se recomandă păstrarea acestuia la frigider, la o temperatură de aproximativ 6-8 grade Celsius.

Ferma Măgărițelor noul proprietar al fermei YHA

Anul trecut, la sfârșit de an, Ferma YHA a atins o nouă etapă de dezvoltare. Aceasta a fost cumpărată de către partenerul nostru Ferma Măgărițelor, dar procesul de distribuție al laptelui în Cluj și în împrejurimi a rămas în continuare responsabilitatea vechilor proprietari.

Ferma Măgărițelor este una dintre cele mai populare ferme de măgărițe din întreaga țară, care se bucură de o popularitate deosebită în rândul consumatorilor de lapte de măgăriță datorită calității laptelui pe care îl oferă. De la Ferma Măgărițelor, poți cumpăra lapte de  crud și lapte de măgăriță premium – muls în primele săptămâni după ce măgărițele au dat naștere puișorilor lor, ambalat în sticle sau flacoane de diferite dimensiuni.

Și pentru noi, cei care consumăm lapte de măgăriță, această fuziune ne aduce numai avantaje. În primul rând, oferta de lapte de măgăriță va crește, iar costurile de achiziție a acestui aliment vor scădea. 

Recent Ferma Măgărițelor a anunțat că începând cu luna ianuarie a acestui an clienții săi vor beneficia de transport gratuit la laptele de magarita cumpărat, oriunde în țară, indiferent de cantitatea pe care o achiziționează. Cu alte cuvinte, dacă până acum nu ai mai încercat niciodată laptele de măgăriță, o poți face acum, fără să plătești nimic în plus cu excepția prețului produsului propriu-zis. 

Conform recomandărilor pediatrilor, tusea persistentă și iritantă, în special în timpul sezonului rece, poate fi o provocare pentru cei mici. În astfel de cazuri, întotdeauna vă recomandăm cu căldură un tratament cu lapte de magarita natural și blând care să ofere alinare și să sprijine sistemul imunitar al micuților. Un remediu deosebit de eficient pe care l-am observat să aducă rezultate pozitive este tratamentul cu lapte de măgarita. Acest lichid prețios, bogat în substanțe nutritive esențiale și proprietăți vindecătoare, a fost folosit de-a lungul timpului pentru a trata diverse afecțiuni, inclusiv tusea și infecțiile respiratorii. Laptele de măgarita nu doar calmează iritația gâtului și reduce frecvența tusei, dar și întărește sistemul imunitar al copiilor, ajutându-i să se recupereze mai rapid și să combată infecțiile cu mai mult succes. Vă recomandăm cu încredere acest tratament mamelor care se confruntă cu simptomele neplăcute ale răcelii la copiii lor și își doresc o opțiune naturală și sigură pentru a-i ajuta să se simtă mai bine. Sănătatea și bunăstarea copiilor noștri sunt cele mai importante priorități, iar laptele de măgarita poate fi un aliat de încredere în această călătorie a vindecării și sănătății.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: