Se încarcă...
Joiana Aduna Fermierii Romani Sub Un Singur Brand

JOIANA adună fermierii români sub un singur brand

Cine nu a cunoscut-o pe Joiana? Pentru majoritatea a fost văcuță rudelor de la țară, sursa laptelui copilăriei. FabricatinRO vă anunță că, de câțiva ani, simpatica rumegătoare s-a modernizat.

Deși am crescut și vremurile s-au schimbat, producatorul de lapte a revenit în viețile noastre sub o altă formă: automatele de lapte proaspăt, muls în fermele românești. Chiar dacă a căpătat o formă modernă, cu scopul de a se integra perfect în marile orașe și de a face mai ușoară viața omului, calitatea acestui lapte s-a păstrat ca în vremea copilăriei: este 100% natural, fără aditivi și fără conservanți.

Bazându-se pe țeluri comune și uniți de respectul față de fermieri și față de clienții cumpărători de lapte, JOIANA FRANCIZA SRL este astăzi parteneră cu BRUNIMAT, cel mai mare producător european de automate de lapte. Pentru prima data în România, Joiana a deschis un atelier tehnic pentru automate de lapte, cu scopul de a furniza cât mai multe dozatoare de lapte de cea mai bună calitate în toate orașele din România.

Joiana a plecat la drum din Timișoara, pornind de la un singur automat de lapte. De atunci a întâlnit mulți fermieri și este hotărâtă ca împreună cu ei să hrănească tot mai multe familii. Îi puteți urmări călătoria pe  www.joiana.ro.

Începând cu luna ianuarie 2012, JOIANA comercializează o nouă gamă de produse, și anume dozatoare pentru lapte de capră și automate combinate pentru lapte de capră, telemea de capră și brânză de capră.

Specific pentru comerțul cu lapte de capră la dozator, comparativ cu distribuitoarele existente și care funcționează cu lapte de vacă, este cantitatea mai mică produsă per fermă și deci reducerea dimensiunilor rezervoarelor dozatorului.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: