Se încarcă...
Învie Tradiția Sursa Ta De Produse Tradiționale Românești

Învie Tradiția – sursa ta de produse tradiționale românești

Mulți dintre noi, când ne gândim la produse tradiționale românești, facem o călătorie în trecut și căutăm în amintiri cămara bunicilor, căsuța lor modestă, dar bogată din punct de vedere spiritual, cu ștergare la icoane, cruciulițe de lemn pictate și candele aprinse, cu tacâmuri cioplite și căni și farfurii de lut, păpuși din ceramică și câte și mai câte miniaturi cu o valoare neprețuită. Știm cum arată produsele tradiționale românești, le-am folosit cu toții și le iubim de când ne știm, dar ceea ce nu știm este locul unde la mai putem găsi acum, astăzi, când magazinele de pretutindeni sunt înțesate cu bunuri de peste hotare și timpul cu greu ne permite să căutăm printre atâtea nimicuri mici comori din țara noastră.

Nu suntem singurii cărora ne-ar plăcea să găsim mai ușor lucrurile de care avem nevoie din România, lucrurile pe care le îndrăgim și pe care știm că le vom iubi mereu. Partenerii noștrii de la Învie Tradiția prețuiesc de asemenea tot ce înseamnă produse tradiționale românești de calitate, meșteșuguri străvechi și talentați producători români care se străduiesc din greu să păstreze moștenirea din străbuni.

Bunătăți tradiționale cu care să-ți răsfeți familia și prietenii

Învie Tradiția și-a extins gama de produse comercializate. Inițial au început cu produsele meșteșugarilor precum produse din lut sau ceramică și ulterior au început să ofere clienților lor produse din arta populară tradițională românească. Acum, mai nou, au adăugat în portofoliu și produse alimentare, bunătăți numai bune de păstrat în cămară și savurat ori de câte ori ți se face poftă de ceva bun de tot. Toate acestea sunt disponibile persoanelor fizice pe website-ul oficial Învie Tradiția, dar și altor băcănii care vor să-și diversifice stocul de marfă.

Autenticitatea fiecărui produs din portofoliul Învie Tradiția a fost ales cu atenție pentru caracteristicile lui aparte și potențialul său de a bucura persoanele care investesc în el.

Cadouri tradiționale românești pentru cei care prețuiesc tradiția

An de an tot mai multe meșteșuguri pierd teren în fața tehnologizării. Ne plac lucrurile de demult, dar nu ne mai place să facem lucrurile ca pe vremuri. În schimb, apreciem din suflet când găsim bunătăți tradiționale sau cadouri tradiționale românești fabricate cu grijă și migală, manual, așa cum se proceda odinioară. Autenticitatea și singularitatea fiecărui produs din portofoliul Învie Tradiția transformă toate aceste articole în adevărate opere de artă. 

Înțelepții spun că un popor fără tradiții este un popor fără viitor. Iar noi suntem pe cale să ne pierdem valorile printre produse cu aspect tradițional, dar etichetă din China, Serbia, Bulgaria, India sau alte țări care încearcă să profite de afinitatea noastră pentru tradiții. Dar cu ajutorul unor pasionați de cultură precum cei de la Învie Tradiția ne putem transforma în ambasadori ai artelor românești ori de câte ori oferim un cadou cuiva drag. Așadar, hai să luptăm împreună împotriva falsului și să ținem piept cu demnitate timpului, încurajând producătorii din România care mai știu cum se făceau lucrurile odinioară și să investim în munca lor și în bucuria noastră și a celor la care ținem!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: