Se încarcă...
Fox Te Invita Cu Drag La Masa

FOX te invită cu drag la masă!

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri. Istoria brandului FOX a început în anul 1992 atunci când priceperea și pasiunea unor maeștrii s-a contopit și a dat naștere fabricii din București, care în momentul de față reunește aproape 800 angajați. Toți acești oameni au grijă zi de zi ca produsele FOX să fie conform standardelor și să mulțumească clienții. De aceea compania a investit în ultimii ani în aparatură de ultimă generație. Și etapa de distribuție a fost mult optimizată prin investiții într-o platformă logistică de ultimă generație.

Misiunea companiei este de a deveni producătorul cu cel mai înalt grad de tehnologizare din industria românească, fiindcă acest lucru le-ar permite să creeze produse de înaltă calitate și rafinament. Prin toate cele făcute pentru această companie și pentru oamenii săi, FOX dorește să îmbogățească universul calitativ al produselor de pe piața românească, respectând valori precum: eficiența, competența, experiența, integritatea profesională, transparența și grija permanentă față de consumatori.

Așteptările clienților sunt din ce în ce mai ridicate, de aceea FOX a asigurat un portofoliu de produse de aceeași calitate încă de la început, compania a manifestat continuitate și spirit de inovație permanent. FOX are grijă să-ți pună pe masă ceea ce e mai bun. Aceste bunătăți reprezintă o masă gustoasă și nutritivă ce îți menține dieta și forța fizică necesară unei zile obișnuite. Un alt aspect foarte important în obiceiurile de consum contemporane îl reprezintă timpul de preparare a unei mese. FOX este un brand ce conștientizează importanța acestui factor în viețile consumatorilor săi, de aceea le oferă rețete simple și ușor de preparat, care să aducă fericire în bucătărie, oricărei persoane.

Experiența în domeniul produselor de carne a celor de la FOX certifică respectarea oricărui standard de calitate impus de stat și de normele europene, făcând din această companie una de top în ceea ce privește producerea alimentelor.

Hai să ajutăm compania FOX!

www.fabricatinro.ro este de părere că toți românii ar trebui să ajute FOX în îndeplinirea misiunii de brand, prin cumpărarea produselor distribuite de această firmă. Susținând un brand românesc, susținem țara într-o perioadă în care economia este pusă la grele încercări. Salvați economia țării, susțineți crearea noilor locuri de muncă și oferiți un viitor mai bun copiiilor voștri. Cumpărați românește, trăiți românește!

FOX te așează cu drag la masă. www.fabricatinro.ro te încurajează să îți așezi și prietenii și familia și cunoscuții și să promovezi produsele care te fac fericit și deschid României oportunități de viitor.

Ți-am făcut poftă de mezeluri gustoase? Dacă da, atunci te invităm pe platforma noastră unde găsești mai mulți producători români de astfel de bunătăți.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: