Se încarcă...
Valea Soarelui

Ferma agroturistică – Acolo unde este soare e și sănătate!

Există povești care îți râmân pentru totdeauna în suflet și în minte. Acum o jumătate de viață, când mă pregăteam pentru examenul de limba engleză, am citit într-un manual despre experiența unui bărbat britanic aflat într-o delegație alături de colegii săi undeva într-un sat pustiu, într-o țară din Europa de Est și care conducând complet rătăcit ore în șir în toiul unei furtuni de zăpadă, a oprit seara, pe înserat, la un restaurant oarecare.

Localul era unul tipic pentru zonele rurale, sărăcăcios chiar și cu proprietari care nu cunoșteau nici măcar un cuvânt în limba engleză, dar cu o inimă mare. Nu avea meniu, așa că bărbatul și colegii săi au așteptat să fie serviți cu ce se găsea de mâncare. Și până la urmă au fost serviți cu tot felul de bunătăți locale, ale căror nume nume nu le cunoșteau, dar cu un gust care i-a fascinat.

Experiența culinară le-a plăcut tuturor atât de mult încât și-au promis că vor reveni și în zilele următoare și ori de câte ori vor avea ocazia în timpul delegației, dar când au revenit în acel sat pe vreme bună nu numai că nu au mai reușit să găsească restaurantul și pe proprietarii săi, dar nici localnicii nu știau să fi existat vreodată acolo un restaurant. 

Chiar dacă povestea aceasta a fost probabil doar un vis sau o vedenie a unui om obosit și rătăcit prin zăpadă, ca româncă mi-e ușor să-mi imaginez un astfel de resaturant care te farmecă încă de la prima gustare. Primul exemplu care îmi vine în minte este Valea Soarelui, un restaurant de tip familial, cu mâncare sănătoasă, unde te poți relaxa cu familia sau prietenii într-o zonă liniștită, înconjurată de lacuri și mângâiată de razele blânde ale soarelui.

Ferma agroturistică Valea Soarelui este acel tip de afacere de familie care și-a propus și chiar reușește să dărâme toate barierele. Aici te simți complet liber, poți să uiți de constrângerile sociale și de orice alt fel și să mănânci natural, să asculți poveștile din zonă și să petreci un timp de calitate.

Valea Soarelui este o afacere activă și în viața comunității. Fondatorii ei promovează ca și noi produsele românești cu un gust autentic, promovează țara și transmit mesaje pozitive, de încurajare și susținere, celor care vor să descopere mai multe despre conceptul Valea Soarelui.

Hai să ne dăm întâlnire în Valea Soarelui!

Recomandăm Ferma agroturistică Valea Soarelui tuturor celor cărora le place să mânânce bine și să se bucure de natură. Mâncarea este un element foarte important din viața fiecărui om și dacă mâncarea pe care o consumi este gustoasă și sănătoasă, atunci și tu ești un om fericit și sănătos!

Hai să ne dăm întâlnire la restaurantul Valea Soarelui și să descoperim pe îndelete o experiență gastro-locală excepțională!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: