Fergus Farm Vita Black Angus De La Poalele Carpaților în Toate Colțurile României
Fabricat Separator

Fergus Farm: Vita Black Angus de la poalele Carpaților

Fergus Farm este mai mult decât un producător român de carne de vita Black Angus. Este un model de așa DA în ceea ce privește afacerile românești, care a luat naștere prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) din anul 2018.

Obiectivul acestei ferme a fost unul clar încă de la început. Fondatorii săi și-au propus să producă carne cu etichetă BIO și au făcut tot ce a fost necesar pentru a deveni capabili să obțină carne de cea mai înaltă calitate. 

Fergus Farm cuprinde mai multe clădiri, printre care se numără o hală foarte încăpătoare unde sunt crescute peste 250 de capete. Abatorul acestei ferme este unul dintre cele mai moderne abatoare și stații de preparare a cărnii din întreaga țară, iar hrana animalelor este obținută tot aici, în cadrul fermei, pe pământurile pe care le deține aceasta. Toate aceste detalii fac ca Fergus Farm să se distingă între alte ferme de vite din țară și să fie alegerea numărul unu pentru mulți iubitori de carne de vită din rasa Black Angus.

Din toate punctele de vedere, Fergus Farm este o fermă cu circuit închis. Bovinele crescute aici pasc pe pășunile verzi ale fermei de la naștere și până la înțărcare, iar apoi sunt hrănite sănătos cu boabe de porumb tocate și plante obținute tot pe pământurile fermei. În dieta lor nu sunt adăugate niciodată antibiotice, hormoni sau substanțe chimice, decât tratamente medicale recomandate de medicul veterinar, atunci când este cazul și bunăstarea animalelor depinde de ele. De asemenea, pentru a beneficia mereu de hrană proaspătă, bovinele de la Fergus Farm nu pasc doar pe un singur câmp de-a lungul procesului de creștere, ci sunt mânate și pe alte pășuni cu iarbă crudă.

Fergus Farm: Secretul calității cărnii de vita Black Angus stă în detalii

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării în ceea ce privește obținerea cărnii de vita Black Angus de cea mai înaltă calitate la Fergus Farm. Aceeași grijă și implicare pe care le observăm în procesul de creștere a animalelor, o regăsim și la recoltarea și prelucrarea cărnii.

Dispunerea interioară a abatorului Fergus Farm este special concepută ca etapele ce urmează după sacrificarea animalelor să se desfășoare cât mai lin. Pentru că stațiile de lucru, dar și echipamentele folosite sunt separate în funcție de fiecare activitate în parte, eficiența cu care se desfășoară procesul de producție atinge culmi înalte, iar toate standardele impuse prin lege sunt întocmai respectate.

Cu siguranță nu este prima oară când afli despre carnea de vită Black Angus, dar știai că există peste 20 de bucăți diferite din care poți alege când vine vorba de o friptură? Fiecare din aceste tipuri de carne are proprietățile sale speciale și are nevoie de un anumit mod de preparare pentru a oferi celor care se înfruptă din ea o experiență unică. 

Toate aceste secrete, precum și multe alte informații interesante și surprinzătoare despre carnea de vită le-am aflat de la Fergus Farm, acolo unde am descoperit cu admirație ce înseamnă cu adevărat o friptură bună de vită.

Pentru a completa experiența culinară cu carnea de vită Black Angus de la Fergus Farm, nu trebuie să uităm de alegerea vinului potrivit.

Această carne de înaltă calitate merită să fie însoțită de un vin roșu pe măsură, care să accentueze aromele și să completeze gustul intens al fripturii. Pentru că carnea de vită Black Angus este cunoscută pentru textura sa bogată și aromele intense, recomandăm un vin roșu robust și plin de caracter. Un Cabernet Sauvignon sau un Merlot cu taninuri bine echilibrate și arome de fructe negre coapte ar fi alegerea perfectă pentru a însoți o friptură suculentă de Black Angus.

Un alt vin excelent care se potrivește de minune cu carnea de vită este Syrah-ul, cunoscut și sub numele de Shiraz. Acest vin roșu îndrăzneț și aromatic, cu note de piper negru, ciocolată și fructe de pădure, completează perfect aromele puternice și gustul bogat al fripturii de Black Angus.

Pentru cei care preferă un vin roșu mai delicat și rafinat, un Pinot Noir ar putea fi alegerea ideală. Acest vin subtil, cu arome subtile de fructe roșii și condimente, se îmbină armonios cu carnea de vită și adaugă o notă de eleganță la fiecare înghițitură.

Indiferent de preferințele tale în materie de vinuri roșii, este important să alegi unul care să se potrivească perfect cu carnea de vită Black Angus și să completeze experiența culinară în cel mai plăcut mod posibil. Cu o selecție atentă de vinuri și preparate de cea mai înaltă calitate de la Fergus Farm, fiecare masă devine o experiență de neuitat pentru toți cei care o împart