Se încarcă...
domnita-fraguta-dulceturi-siropuri-zacusca-producatori-romania

Delicatese din inima munților

Știi ce înseamnă să ai un stil de viață cu adevărat sănătos? Să te îmbeți dimineața cu prospețimea aerului de munte; Să te lași fermecat de cântecul vântului și al păsărelelor; Să te hrănești din roadele naturii cu delicatese, dulcețuri, siropuri și zacuscă.Din păcate însă, un astfel de trai nu este posibil tuturor, dar putem măcar să gustăm și să visăm când avem pe masă bucate alese de la Domnița Frăguța preparate cu ingrediente direct din inima munților.

Domnița Frăguța este numele unui producător de dulcețuri, siropuri și zacuscă făcute exclusiv din ingrediente 100% naturale, de o calitate deosebită și recoltate cu grijă, exact la timpul potrivit. Dacă ți-am făcut poftă de bunătăți, urmărește-o pe Domnița Frăguța pe pagina ei de Facebook pentru a afla ultimele noutăți legate de târgurile tradiționale din țară unde urmează să participe, sau contacteaz-o direct prin intermediul paginii ei de pe platforma FabricatînRO și la numărul de telefon 0745 168 192 pentru a da comandă de o porție de sănătate.

 

5 Produse marca Domnița Frăguța pe care trebuie să le încerci

 

Din multitudinea de dulcețuri aromate, siropuri parfumate, delicatese  și zacuști pline de savoare este greu să te decizi ce să încerci mai întâi de la Domnița Frăguța. De aceea ne-am gândit că o listă cu câteva sugestii de la care să pornești ar fi binevenită. Iată care sunt recomandările noastre:

 

#1 Dulceață de fragi din categoria delicatese

 

Dacă nu ai mai gustat până acum dulceață de fragi, înseamnă că nu știi încă cea mai dulce savoare a naturii. Numele brandului nu este ales la întâmplare, ci a fost botezat astfel pentru calitatea dulceții de fragi și aroma ei care la târguri și festivaluri se bucură de o atenție deosebită din partea publicului.

 

#2 Șerbet de zmeură din categoria delicatese

 

Șerbetul de zmeură aduce părinților aminte de copilărie, iar pe copii îi provoacă să descopere un gust și o textură ce cu greu se poate regăsi în dulciurile contemporane. Atât de savuros, parfumat și gustos, șerbetul de zmeură este probabil produsul preferat al celor ce iubesc dulciurile.

 

#3 Sirop de cătină

 

Cătina este un fruct plin de vitamine care se găsește din belșug în țara noastră. Însă recoltarea sa implică o oarecare dificultate datorită spinilor cu care este înarmat arbustul pentru a-și păzi podoabele. Dar probabil că nu există băutură mai sănătoasă și mai delicioasă ca un sirop de cătină amestecat cu apă minerală.

 

#4 Zacuscă făcută în casă

 

Secretul unei zacuști bune nu este doar rețeta folosită sau îndemânarea gospodinei care a preparat-o, ci și calitatea ingredientelor. Când guști dintr-o zacuscă făcută în casă, folosind doar legume crescute natural n-o poți compara cu niciun preparat produs angro.

 

#5 Dulceață de nuci verzi din categoria delicatese

 

Dulceața de nuci verzi a devenit un lux. Pe cât de comună era acum câteva decenii, pe atât de rară a devenit în ziua de astăzi. Nu este ușor să transformi un fruct cu coajă tare în dulceață. Însă atunci când se procedează corect și se respectă fiecare pas al ritualului, rezultatul întrece toate așteptările.

Delicatese și produse românești de la producători români puteti găsi aici.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: