Dacic Cool – Fii un român cool

Dacic Cool Fii Un Român Cool

Remediile naturale sunt în trend iar românii trebuie să țină pasul. De multe ori spunem că noi nu mai suntem la fel de sănătoși ca bunicii noștri, că ei mâncau carne și multe grăsimi dar nimeni nu le găsea colesterolul sau trigliceridele mari, că puteau să mănânce ce voiau fără să se îngrașe. Dar ei nu trăiau zilele noastre, nu știau ce este stresul, făceau mai multă mișcare și mâncau produse românești naturale – hrana era lipsită de E-uri. Pentru a trăi totuși o viață cât mai sănătoasă, cât mai asemănătoare cu a bunicilor noștri, FabricatînRO vă prezintă astăzi Dacic Cool.

Dacic Cool este un magazin care vă oferă produse românești – cosmetice, remedii naturale, apicole, alimentare, vinuri. Pe pagina lor veți găsi detalii despre locația din București dar și despre posibilitățile ce vă sunt puse la dispoziție pentru a comanda online produsele pe care le doriți. Tot în avantajul consumatorilor se află și transportul gratuit în anumite condiții dar și posibilitatea de a vă crea un cont și de a rămâne un client fidel stilului de viață sănătos românesc.

Ce fel de produse poți cumpăra din magazinul Dacic Cool?

În magazinul daciccool.ro veți găsi cosmetice bio românești pentru față, corp, îngrijirea părului, solare, copii, bărbați și uleiuri. Toate acestea apar sub denumirea diferitelor branduri românești – Apimond, Gerocossen, Hofigal. Remediile naturale oferite de același magazin se găsesc sub formă de capsule și comprimate, tincturi, ceaiuri, gemoderivate, uleiuri și geluri. Acestea sunt tot produse românești care vă ajută să vă păstrați sau să vă recuperați sănătatea. În secțiunea Apicole veți găsi miere, lăptișor de matcă, polen și alte tonice apicole, sub mărci precum: Apiland, Apimond, Hofigal.

Daciccool nu se gândește doar la sănătatea noastră exterioară, ci și la cea interioară, oferindu-ne și alimente bio românești care ne dau energie și conservă vitaminele: magiunuri și dulcețuri, mulsli și cereale, semințe și fructe uscate, produse din soia, conserve din legume. Vinurile nu trebuie să lipsească din alimentația noastră și completează orice masă, fie ele albe, roșii sau rose.

Același magazin Dacic Cool vă oferă și idei de cadouri, dar și promoții, toate pentru ca voi să înțelegeți importanța produselor românești și bio pentru sănătatea voastră.

FabricatînRO susține economia în România și sperăm să vă insuflăm și vouă avântul nostru!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj