Se încarcă...
Cuptorul Moldovencei Atelier De Bunatati Naturale Scaled 1

Cuptorul Moldovencei – atelier de bunătăți naturale

Cuptorul Moldovencei este una dintre cele mai recente firme ce a îndrăznit să înflorească pe tărâmul românesc. Din 2013, Cuptorul Moldovencei frământă cu dragoste pentru iubitorii de plăcinte pufoase și prăjituri delicioase. Această afacere s-a conturat în orașul Iași. Ea s-a născut din dorința Moldovencei de a oferi produse de patiserie și cofetărie, făcute „ca la mama acasă”, după rețete tradiționale și internaționale.

Printre alte obiective ale acestei firme, se numără și dorința de a demonstra unei lumi întregi, că se poate..! și există! produse făcute doar din ingrediente naturale. Drept dovadă, gustul desăvârșit și mirosul de prospețime este de neînlocuit când vine vorba de plăcintele și prăjiturile de la Cuptorul Moldovencei. Atenția deosebită acordată ingredientelor este subliniată pe cuptorulmoldovencei.ro, unde ne sunt dezvăluite proveniența făinei folosite- Compan, a lactatelor- La Dorna și Transgigel, a ciocolatei-Discret și a coloranților naturali- Ingredex.

Portofoliul de produse al Moldovencei este alcătuit din:

  • Copturi:

Priconuci, Sărățele, Chec Bogat, Cozonac de casă cu nucă/rahat/stafide și cacao, Corn cu ciocolată, Cornulețe cu rahat sau cu nucă, Pișcoturi și Fursecuri.

  • Plăcinte: 

cu vișine, cu brânză sărată, cu varză, cu ou și verdeață, cu măr, cu ciuperci, cu cartofi, cu carne, cu brânză și mărar și brânzoaice.

  • Prăjituri de-ale Casei:

Ciocolată de casă, Prăjituri asortate, Doboș, Sărbătoare, Kinder, Prăjitura Tosca, Minitarte cu fructe, Prăjitura cu bezea, Intercontinental, Cușma lui Guguța și Albinuța.

  • Prăjituri clasice:

Viena, București, Savarină, Buturuga, Cremșnit, Ecler, Amandină, Bezele și Brăguț.

  • Sofisticăreli:

Brioșe, Cheesecake cu afine sau fructe de pădure, Bezele cu ciocolată, Vafe cu nucă și caramel și Bulgări de ciocolată.

  • Torturi:

Pădurea Neagră, Diplomat, Caramel, Poveste, Zgucionca și specialități: tort învelit în marțipan cu figurine și tort englezesc de ciocolată.

Și dacă încă nu v-am făcut poftă cu bunătățile de mai sus, să știți că de la Cuptorul Moldovencei puteți comanda online orice produs, inclusiv Meniuri: Traista Moldovencei, Meniu Flămânzilă sau Învățăcelul, Meniul la Sfat (3-4 persoane) sau Meniul Șezătoare (18-20 persoane). Pentru mai multe informații, vă invităm să vă delectați papilele gustative și să intrați pe site-ul oficial.

Noi susținem orice firmă românească care îndrăznește să înflorească în țara noastră! Din acest motiv, vă recomandăm din suflet să ajutați la continuitatea acestei firme și să vă bucurați de produsele naturale și delicioase de la Cuptorul Moldovencei! 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să citiți și despre alte bucate cu suflet pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: