Se încarcă...
Apis Dona Fabricat In Romania

Apis-donau.ro – o echipa indragostita de albine

În timp ce unii cred ca apicultura este doar o afacere, alții cred că albina este o picătură de soare căzută pe pământ cu scopul de a îndulci viața oamenilor prin înțelepciunea, hărnicia și produsele muncii sale. Astfel, apicultura poate deveni într-un scurt timp o adevărată pasiune, profitabila. Apis-Donau.ro este o echipa formata din sase iubitori de albine care doresc să ducă mai departe o tradiție care datează de nu mai puțin de patru generații.

Apis-donau.ro se bucura de o experiență formidabila, la care au adăugat și frecventele călătorii de studii din stupinele profesioniste din afara țarii, fapt ce ajută la gestionarea cu încredere a unei ferme apicole, formata din mai multe stupine, situate de-a lungul Luncii Dunării și Oltului.

Apicultura – intre pasiune si afacere

Orice pasiune se fructifica la un moment dat, rezultând profitul. Ceea ce se face din dragoste se transformă în mulțumire, și, ulterior în câștig. Așa se face ca iubitorii de albine au înțeles că acestea sunt singurele insecte care se bucură de toată prețuirea și de admirația oamenilor. Albina este insecta care reușește să polenizeze plantele, sporind recolta de fructe și semințe doar zburând într-un dans al luminii dintr-o floare în alta.

Oamenii îndrăgostiți de albine sunt cei care pot sa pătrundă în lumea prisăcii. Ei trăiesc alături de iubitele și prețioasele insecte toate bucuriile pe care le oferă natura. Cert este ca nicio persoana care a privit apicultura ca pe o sursa de câștig nu a reușit să pătrundă în lumea minunata oferita de albine. Pentru a pătrunde în lumea albinelor este necesar înțelegerea frumuseții oferita de acest domeniu.

Colectivul Apis-donau.ro adora albinele

Cei 6 colaboratori, iubitori de albine, au reușit să se facă cunoscuți datorită muncii depuse, dar și datorită felului în care știu să își gestioneze treaba. De fapt, pentru ei, îngrijirea stupilor este o pura plăcere, iar acest lucru este considerat cel mai mare câștig. Compania de familie Apis Donau are ca ramură principală de activitate producția de produse apicole: miere, polen, propolis etc., toate de cea mai buna calitate. Necesitate a acestei activități este și creșterea și selecționarea mătcilor, selecție ce face ca produsele oferite sa fie de cea mai înaltă calitate.

Echipa Apis Donau din Romania gestionează un număr considerabil de nuclee de împerechere, fapt ce ajuta în programele de multiplicare din fiecare sezon. În aceeași măsură, apis-donau.ro își dorește să îmbunătățească materialul genetic pe care îl deține, pe lângă împerecherile naturale controlate, efectuând și înseminări artificiale și obținând mătci reproducătoare cu caracteristici extraordinare.

Romania este paradisul albinelor

Nu se poate omite faptul că România poate fi considerată paradisul albinelor, deoarece se bucură de un relief variat, de munți împăduriți, dealuri cu livezi parfumate, câmpii și vai cu o vegetație unica. Astfel, simplele livezi sunt transformate în cetăți ale albinelor, din care se recoltează cel mai dulce desert al tuturor timpurilor: mierea de albine.

La început, oamenii procurau mierea direct din scorburi, însă mai târziu mierea a fost procurată din stupina construită lângă casa fiecărei persoane, iar mai apoi, albinele au fost prinse și mutate de om în scorburi asemănătoare celor din natura. De asemenea, în România, albinăritul a fost mereu una dintre activitățile de bază, alături de păstorit și agricultura, acest lucru fiind atestat și de nenumăratele documente realizate în acest scop.

Noi îți recomandăm pentru creșterea imunității și poți cumpăra de pe platforma noastra faguri de miere și lapte de măgăriță, produse 100% naturale.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: