3 Boabe care îți dau sănătate. O rețetă curată de la Panifcom

Pâinea perfectă nu exis… Ba da! Tocmai a fost creată de Panifcom și nu doar un singur tip de pâine, ci o gamă întreagă! Este vorba despre gama 3 Boabe, o gamă bazată pe o rețetă curată, fără E-uri, fără amelioratori de aromă, fără nimic ce nu ar trebui să se găsească într-o pâine bună. 

Gama 3 Boabe de la Panifcom are doar specialități de pâine care respectă bucatele cu care se asociază, accentuându-le gustul lor savoros.

De ce să consumi pâine din gama 3 Boabe?

Pâinea Panifcom din gama 3 Boabe este fabricată din făină integrală, obținută prin măcinarea boabelor de grâu, secară sau ovăz. Astfel, toate substanțele nutritive rămân în făină și nu se pierd prin procesul de prelucrare. Boabele de  sunt formate din înveliș, germene și miez – fiecare cu un rol benefic pentru sănătate, iar măcinarea integrală este superioară pentru că în comparație cu acest proces prin care nu se pierde nimic, în procesele obișnuite de prelucrare, se păstrează doar miezul.

De fapt, dintre toate elementele bobului, tocmai germenele este cel mai valoros deoarece el este bogat în proteine, lipide, vitamine și săruri minerale. Miezul în schimb, conține preponderent amidon.

Astfel, fiind fabricată din făină integrală, pâinea din gama 3 Boabe, consumată în mod regulat, ajută la reglarea funcțiilor intestinale datorită cantității mari de fibre pe care le conține; contribuie la îngrijirea optimă a sîănătății părului, unghiilor, pielii și sistemului circulator și oferă multă energie creierului și sistemului nervos.

Faci o alegere minunată dacă optezi pentru pâinea 3 Boabe!

Cele trei boabe din rețeta gamei 3 Boabe sunt: grâul, secara și ovăzul. Secara este o sursă minunată de energie întrucât, dintre toate cerealele, ea conține cel mai mult mangan, seleniu, fosfor, magneziu, dar și vitaminele A, B, K și E. Astfel, ea are un rol important în secreția insulinei și ajută la îmbunătățirea modului de utilizare a glucozei din sânge.

Ovăzul, pe lângă faptul că este extrem de gustos, are un conținut foarte mare de fibre și redă pofta de mâncare. El contribuie la scăderea colesterolului și a glicemiei, dar stimulează și tiroida fiind astfel potrivit pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni cronice.

Iar grâul, cereala care se găsește în majoritatea rețetelor de pâine românești, este bogat în proteine, fibre vegetale, vitamine, săruri minerale și multe alte substanțe nutritive cu rol antioxidant. Grâul conține și multe săruri minerale, foarte importante pentru menținerea vaselor de sânge în condiții optime. Consumul de grâu în cantități moderate este potrivit persoanelor care vor să-și detoxifice organismul, dar și celor care se confruntă cu afecțiuni precum: constipație, colită și obezitate.

În concluzie, dacă alegi pâinea din gama 3 Boabe de la Panifcom faci o alegere excelentă, nu doar din punct de vedere culinar, ci și pentru sănătatea ta. 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: