Se încarcă...
Paine buna 3 Boabe 5 Semințe

3 Boabe 5 Semințe și un eveniment cu pâine bună

Franzela 3 Boabe 5 Semințe este un produs Panifcom special creat pentru oamenii activi. 3 Boabe 5 Semințe este mai mult decât o simplă pâine bună. Este o sursă de proteine, vitamine și minerale veritabilă.

Dacă îți dorești o pâine sănătăoasă și gustoasă pentru înteaga familie, atunci această franzelă este exact ceea ce cauți!

3 Boabe 5 Semințe și multiple avantaje

Franzela 3 Boabe 5 Semințe este coaptă dintr-o făină fabricată dintr-un amestec de grâu, secară și ovăz și răsfățată cu semințe de dovleac, floarea soarelui, in, susan și mac. Și mie îmi era greu până acum să cumpăr pâine deoarece niciodată nu știam ce să aleg la capitolul conținut pentru că fiecare tip de făină are calitățile ei. Dar după ce am descoperit franzela 3 Boabe 5 Semințe mi-am dat seama că roadele pământului fac o echipă mai bună împreună și de atunci această pâine nu lipsește de pe lista mea de cumpărături.

Consumată în mod regulat, franzela 3 Boabe 5 Semințe oferă organismului o bună parte din necesarul de vitamina B. Această vitamină minune contribuie la menținerea sănătății părului, unghiilor și pielii, ajută globulele roșii să se formeze, dar și anticorpi care feresc corpul de eventuale infecții.

De asemenea, întrucât conține în proporție de 50% amidon, franzela 3 Boabe 5 Semințe oferă creierului și întregului sistem nervos energia de care are nevoie pentru a face cu brio față oricărei provocări, chiar și în cele mai stresante situații.

Greutatea creierului nu reprezintă decât 2% din greutatea totală a corpului. Cu toate acestea, el consumă 20% din totalul de energie. Creierul are nevoie de multă energie pentru fiecare minut de autonomie. De aceea, mai ales copiii trebuie să consume încă de dimineață alimente sănătoase care să le susțină nevoile. 

Cursurile de zi cu zi, sportul, examenele periodice și multe alte activități la care cei mici sunt supuși zilnic sunt doar câteva din motivele pentru care merită să oferi celor copiilor franzela 3 Boabe 5 Semințe la micul dejun, sub forma pe care o preferă.

Este bine să consumi franzela 3 Boabe 5 Semințe și dacă îți dorești o digestie bună și vrei să te simți bine. Pâinea reglează funcțiile intestinale datorită conținutului să mare de fibre, iar această pâine de la Panifcom este cu atât mai bună cu cât conține mai multe tipuri de făină.

Pentru că în mod natural cerealele nu conțin cantitatea ideală de aminoacizi necesari organismului ca să sintetizeze proteinele, Panifcom s-a gândit la această pâine cu o rețetă inovativă, ca prietenul ideal al laptelui, ouălor sau cărnii, dar și al surselor de proteine vegetale cu care se combină într-un mod armonios, compunând astfel adevărate delicii culinare.

Probabil cea mai gustoasă franzelă cu maia

Ca toate celelalte sortimente de pâine din gama Panifcom, și franzela 3 Boabe 5 Semințe este o pâine cu maia și oferă astfel tuturor consumatorilor ei, pe lângă toate avantajele despre care am vorbit în rândurile de mai sus, și toate benrficiile pâinii cu maia.

Ea este astfel o pâine cu un gust intens, caracterizat prin arome bogate. Procesul natural prin care se obține maiaua face ca aceasta să accentueze și să îmbogățească gustul pâinii.

Este și mai simplu de digerat. Maiaua ajută la descompunerea glutenului și a fitaților, fiind astfel o soluție bună pentru persoanele care se confruntă cu probleme de digestie cauzate de o ușoară intoleranță la gluten.

Să nu mai vorbim de coaja crocantă, la polul opus față de miezul fraged și ușor de mestecat. Procesul îndelungat de fermentare prin care se obține maiaua contribuie la dezvoltarea unei texturi aerisite și pufoase în interiorul pâinii.

Pentru că este o pâine cu maia, franzele 3 Boabe 5 Semințe de la Panifcom este și o pâine bună cu o valoare nutrițională mai mare decât a altor pâini, dar și mai sățioasă. Cu alte cuvinte, atunci când vrei să mănânci ceva sățios, dar și sănătos, această pâine este alegerea perfectă!

Unde mai pui că este și o pâine cu rețetă curată. Maiaua, spre deosebire de alte substanțe cu efect de creștere folosite pentru pâine, este 100% naturală și oferă pâinii textura perfectă fără a mai avea nevoie și de alți aditivi.

Nu în ultimul rând, pentru că pâinea cu maia s-a transformat într-un simbol al producătorilor locali, consumă franzela 3 Boabe 5 Semințe și din patriotism.

Procesul de fabricare al pâinii cu maia este mai lung și mai complex decât cel al pâinii cu drojdie. Pâinea cu maia are nevoie de timp, răbdare și mai ales experiență ca să iasă ca la carte și de aceea puțini producători se încumetă să facă astfel de pâine. Panifcom însă, și-a asumat responsabilitatea și a creat o pâine cu maia de top, care merită tot efortul depus și care îi bucură și pe pofticioși și pe cei care își doresc un stil de viață mai sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată.

3 Boabe 5 Seminție și multe alte bunătăți în dar

Chiar zilele acestea Panifcom desfășoară un eveniment inedit. Prețiosul nostru partener împlinește anul acesta 99 de ani pe care îi sărbătorește împărțind pâine bună proaspătă tuturor. 

Astăzi cei de la Panifocm au împărțit pâine în Botoșani, mâine în Roman și Bacău, pe 14 în Vaslui și Bârlad, iar pe 15, întreaga zi, în Iași. Fie rotundă, fie feliată, fie coaptă pe tavă sau la vatră, cu semințe sau fără, pâinea bună merită celebrată.

De fapt, pâinea, alimentul nostru preferat în toate zilele, are o zi specială doar pentru ea. 16 Octombrie se celbrează în toată lumea ca Ziua Internațională a Pâinii. Și cum altfel se poate sărbători mai bine decât așa cum ne propune și Panifcom și cum a pus la punct acest eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi.

Profită de ocazie dacă locuiești în Botoșani sau ai drum pe acolo zilele acestea și descoperă franzela 3 Boabe 5 Semințe, dar și multe alte bunătăți pe care Panifcom le-a pregătit fanilor săi, dar și tuturor celor care apreciază o pâine bună.

Încearcă și o dulceață de nuci verzi, o poți cumpăra online de pe platforma #fabricatinro.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: