Dulciuri fără zahăr, sănătoase și savuroase

Sweeteria

Te-ai gândit vreodată ce calități ar trebui să aibă dulciurile perfecte? Ca să te îmbie și să-ți îndulcească ziua, ele trebuie în primul rând să fie gustoase și aromate. Dar ca să te bucuri de ele fără urmă de vinovăție, trebuie să nu aibă zahăr și calorii. Cu toate că unele din aceste calități par contradictorii și rar se regăsesc într-un singur produs, există totuși astfel de bunătăți și se găsesc la Sweeteria, primul laborator din România unde se produc exclusiv dulciuri fără zahăr.

 

4 Motive să alegi dulciurile Sweeteria

 

#1 Bucuria verii o poți descoperi și în dulcețuri fără zahăr

 

Nu trebuie să-ți iei încă la revedere de la vară deoarece poți să-i păstrezi mereu parfumul și aroma de fructe. Gustul vișinelor sau afinelor crescute fără chimicale și gătite responsabil în vase de inox care nu provoacă alergii. Îți amintește în fiecare dimineață de zilele însorite a căror căldură ți-ar plăcea să te călăuzească și iarna. Fără arome artificiale sau conservanți, dulceața Sweeteria este perfectă în clătite sau ca topping pentru înghețate. Poate face echipă cu untul de arahide Sweeteria sau savurată simplă, așa cum e ea, direct din borcan.  Astfel, poți să te bucuri de fructe și de tot ce-i mai frumos la vară, fără a include și zahărul.

 

 

#2 Când ai nevoie de un boost de energie, contează pe cereale

 

La Sweeteria găsești dulciuri ideale pentru a-ți satisface oricând pofta sau pentru a-ți reface rezerva de energie. Bomboanele crocante din cereale și ciocolată fără zahăr pot fi micul tău secret la care să apelezi uneori. Sunt gustoase, colorate și bineînțeles, crocante și apetisante, numai bune de ronțăit în pauzele de la muncă. În plus, pentru că în loc de zahăr conțin îndulcitori naturali cu zero calorii, nu se pun în calea planurilor tale legate de silueta perfectă. Ele doar te energizează și te fac să uiți până la prima masă, de senzația de foame.

 

#3 Ciocolata neagra nu are nevoie de zahăr pentru a avea un gust desăvârșit!

 

În laboratorul Sweeteria pentru producerea celor mai fine sortimente de ciocolată și a unor dulciuri fără zahăr are loc un proces pe care îl putem numi curată alchimie. Iar rezultatul final, pentru iubitorii de dulciuri, este mai valoros ca aurul deoarece constă în diferite sortimente de ciocolată cu arome surprinzătoare și texturi îmbietoare. Pe lângă tradiționalele sortimente de ciocolată albă, ciocolată cu lapte sau ciocolată cu diferite concentrații de cacao, la Sweeteria poți să te răsfeți și cu ciocolată tartinabilă sau fructe trase în ciocolată care să-ți încânte simțurile și să-ți provoace imaginația.

 

 

#4 Dulciuri fără zahăr, dulciurile perfecte spectaculoase și sănătoase garantează satisfacția celor dragi!

 

Dacă tot se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă și cauți cadouri pentru cei dragi, ce spui de dulciuri sănătoase? Dulciurile Sweeteria nu se remarcă doar prin proprietățile lor din punct de vedere al sănătății, ci și printr-un design desăvârșit din toate punctele de vedere, care atrage prin culoare, originalitate, dar și minimalism!

 

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj