Suc de mere natural fabricat in Romania

Din fericire avem in tara noastra mai multe companii care ofera spre vanzare produse bio, cum ar fi sucul de mere de la firma Jiancom. Sucul de mere produs de Jiancom se numeste  ‘Natural Premium‘ si este 100% bio. Putem fi  siguri ca nu contine conservanti, zahar sau alte ingrediente care ne pot afecta starea de sanatatea. Sucul este obtinut prin presarea merelor, cea ce inseamna ca avem parte un suc plin de vitamine benefice corpului nostru.

De ce sa consumi suc de mere natural?

Marul este unul dintre cele mai sanatoase fructe si din acest motiv tot medicii ne recomanda sa-l consumam cat mai frecvent, avand efecte benefice. Marul este considerat si un bun aliment nutrivit, avand o valoare energetica mare din cauza fructozei pe care o contine. Cei care au nevoie de glucide si vor sa evite lipidele sau proteinele, pot alege sa consume un suc de mere natural, pentru ca aceste bogat in glucide si nu contine deloc lipide.

Avand in vedere ca sucul nu contine conservanti, producatorul a avut nevoie de o idee de ambalaj care sa ii ofere sucul o valabilitate cat mai mare. Ambalajul Bag in Box ofera sucului o valabilitate de 1 an de atunci cand a fost fabricat, iar din cauza supapei care nu permite aerului sa intre in ambalaj, sucul poate rezista chiar si 30 de zile dupa ce a fost deschis.

Fabrica Jiancom se afla in satul Vaideeeni din judetul Valcea. Firma a aparut in anul 2003, iar dupa 5 ani a reusit sa obtina fonduri europene pentru a incepe productia sucului de mere natural, iar acum au in plan sa isi mareasca gama de produse, dorind sa ofere sucuri naturale de morcovi, capsuni, prune, afine, portocale si chiar zmeura. Avand in vedere aceste aspecte, cel mai probabil, pe viitor va deveni o companie importanta din Romania care produce sucuri bio.

Alegeti sucul bio Natural Premium de mere fabricat in Romania, la fel ca toate celelalte produse listate pe platforma noastra.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: