Se încarcă...
S A Dat Startul Târgului Cadourilor De Paște Învie Tradiția!

S-a dat startul târgului cadourilor de Paște – Învie Tradiția!

Hai la târg în perioada 11 – 15 aprilie, între orele 10:00 și 16:00, în showroom-ul Învie Tradiția, de pe strada Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, București!

Aici te așteaptă o selecție bogată de produse fabricate de meșteșugari iscusiți, în diferite colțuri ale țării, numai bune de oferit cadou cu ocazia sfintelor sărbători pascale.

Cel mai frumos mod de a sărbători Paștele este în stil românesc, așa cum am învățat de la străbunii noștri. Așa că nici nu pot exista pregătiri mai potrivite decât o sesiune de cumpărături autentică, românească, achiziționând produsele preferate direct de la făuritorii lor.

Produse românești din toate zonele țării te așteaptă să le iei acasă sau să le dăruiești

De la târgul Învie Tradiția nu lipsesc ouăle de Paște, roșii și îmbietoare, frumos decorate pentru a da un plus de farmec și culoare mesei de sărbătoare. De asemenea, tot de la târg, persoanele care vor să facă o bucurie celor dragi, dar și pofticioșii, pot cumpăra vinuri de cea mai bună calitate, bunătăți tradiționale și coșuri cadou. Iar dacă tu nu te mulțumești cu un dar care se “consumă” și vrei să dăruiești ceva care să dăinuie, poți la fel de bine alege o lumânare decorativă, un ștergar sau un ornament original lucrat din ceramică.

Învie Tradiția este un proiect ambițios, care încurajează pe români să prețuiască și să investească în mașteșugurile tradiționale, născute la sat cu secole în urmă, care merită păstrate și transmise mai departe.

Toate obiectele pe care le poți admira și cumpăra de la târg sunt fabricate în România, cu migală și pasiune, și sunt vândute la prețuri corecte, cinstite atât față de cumpărător, cât și de producător.

Pentru mai multe detalii în legătură cu bunurile de la târg, poți accesa acest link sau, dacă ești din București, poți face o vizită direct în showroom, bucurându-te din plin de ceea ce găsești.

Hai și tu să iei cadouri de Paște pentru familia și prietenii tăi și Învie Tradiția strămoșească!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: