Se încarcă...
Nemteana Bere Blonda Fabricata In Romania 2048x781

Nemțeana – berea care te face să te îndrăgostești de plaiurile românești

     Nemțeana – berea care te face să te îndrăgostești de plaiurile românești – Astăzi a venit vremea berii să fie promovată. Cine nu se bucură de o după-amiază liberă, cu prietenii sau familia, la o bere rece, spumoasă și de calitate? Cred că fiecare adult. Te invităm să te bucuri de o bere care e dovada vie că pasiunea poate fi înnăscută şi transmisă din generaţie în generaţie precum o moştenire preţioasă. Te invităm să guști berea Nemțeana pentru a simți gustul de odinioară care va trezi cu siguranţă, încă de la prima înghiţitură, dorul lanurilor de cereale coapte, al apei limpezi de izvor într-o zi toridă de vară şi al mâinilor asprite de muncă ale bunicilor.

“Descoperă, gustă şi-o iubeşte!” acesta este sloganul care te duce cu gândul la tihnă și odihnă, după o zi obositoare de muncă. Aceasta este are doar 4 ingrediente la baza, sănătoase și naturale: malţul, apa pură, hameiul şi drojdia de bere.

Născută pe plaiurile Neamţului, din tradiţia Nemţească de a crea cea mai pură bere, băutura Nemțeana îndeplineşte toate condiţiile a ceea ce poporul german ar numi o bere germane bună. Gust-o şi vei înţelege. Trebuie să descoperi ceea ce căutai de mult: o bere artizanală, nefiltrată, tradiţională, cu spumă densă şi aromă puternică, o bere produsă în România cu mult drag și multă pasiune.

De ce bere nefiltrată? Pentru că în timpul procesului de filtrare se pierd pigmenţii de culoare care în mod normal aduc şi un plus de savoare băuturii, dar şi nutrienţii din cerealele naturale. Din acest motiv, berea nefiltrată are gust intens, culoare naturală cu nuanţe fructuoase, pline de voioşie şi aroma suplimentară ce o desăvârşeşte. Pe scurt, a gusta o bere nefiltrată este o experienţă pe cât de complexă, pe atât de satisfăcătoare.

Cum se bea NEMȚEANA? În primul rând, se păstrează halba la rece pentru câteva minute. Berea nefiltrată poate fi un real prieten într-o zi călduroasă. Fiind o băutură-aliment, vie şi hrănitoare, recomandăm asocierea sa cu preparate uşoare, nu foarte bogate caloric. Umple halba cu bere astfel încât să pui în valoare spuma densă.

Al doilea pas este să alegi cu grija halba sau paharul, pentru că acestea pot pune în evidenţă calităţile berii. Asemeni vinului, paharul sau halba plină cu bere se poate ridica la nivelul ochilor pentru a-i admira culoarea, consistenţa şi spuma densă. Aromele berii nemțeana se eliberează dacă paharul este agitat uşor.

Placere In 3 Pasi 1
Placere In 3 Pasi 1

Al treilea pas este: să bei cu nesaţ o înghiţitură zdravănă de bere, astfel încât să rămână mustăţi albe de spumă. Vei simţi din plin aroma sa puternică ce te invadează exact ca o boare de vânt care mângâie spicele din lanul de cereale.

Istoria băuturii Nemțeana, spumoase, cu gust intens şi amărui trebuie căutată în timpuri mai vechi, când tot ce era mai valoros se obținea cu trudă şi doar din generozitatea naturii. De aceea, Nemţeana este mai gustoasă dacă e băută în compania celor dragi.

Vizitează și site-ul producătorului pentru mai multe informații și pagina Fabricat în Neamț pentru a vedea ce alte produse sunt fabricate în orașul tău. Poți comanda online de aici!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: