Milcov, de mult alături de tine

Milcov este un brand românesc de cognac, renumit și prezent pe piață încă din 1968. Este un cognac ce are ca scop răsfățarea gustului consumatorilor sofisticați de băuturi tari, fiind o băutură masculină cu un volum puternic de alcool. În funcție de produsul ales, gama Milcov oferă băuturi cu un volum de 30 respectiv 36% alcool. De asemenea, Milcov cunoaște gusturile consumatorilor săi și îmbină în mod armonios aroma de cafea cu brandy-ul, lansând pe piața produsul inovator Milcov Cafe.

Disponibil în mai multe sortimente și în diferite variante în ceea ce privește cantitatea, Milcov este prezent în viața consumatorilor români, aducând un plus de vitalitate zi de zi și combinând gustul puternic, masculin, cu finețea și rafinamentul, pentru a înviora consumatorii și a le crea o zi fericită și plină de bucurii.

Câteva cuvinte despre Zarea – firma producătoare a brandului Milcov

Pentru a întineri brandul, Zarea, compania mamă, a investit în 2007 suma de 4 milioane de euro și a relansat Milcov pe piața românească, cu o nouă imagine și un nou design. Această mișcare strategică a adus conform rapoartelor o creștere de 52% a cotei de piață a produsului. Milcov este cu atât mai mult un produs de succes, cu cât aceleași rapoarte de  cercetare ne arată faptul că piața produselor din categoria brandy era în acel moment în scădere cu aproximativ 14%. Iată ce înseamnă un brand românesc de succes. Iată ce înseamnă susținerea unui brand românesc.

În zilele de astăzi, Milcov este unul dintre cele mai apreciate băuturi din gama brandy de pe teritoriul românesc și nu numai. Milcov a primit nenumărate premii la nivel național, fiind prezent la mai multe concursuri și degustări. Una dintre cele mai onorabile realizări ale companiei Zarea se datorează brandului Milcov, fiind reprezentată de câștigarea medaliei de aur la concursul internațional de la Ljubliana, din anul 1970.   www.fabricatinro.ro se bucură, alături de toți românii susținători ai brandurilor românești, de succesul produselor românești de calitate, recunoscute la nivel național și chiar la nivel internațional.

Suntem de părere că doar împreună putem atinge culmile succesului, doar împreună putem demonstra lumii întregi că România are potențial, că produsele românești sunt produse de calitate, produse făurite cu drag și cu paiune de către oameni talentați și de către oameni care  pun suflet în tot ceea ce fac și susțin România.

 Și tu poți fi unul din acei oameni. Intră pe www.zarea.ro pentru a fi alături de Milcov și pe www.fabricatinro.ro pentru a susține alte sute de produse create și distribuite în România.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: