Luna Solai – producător de uleiuri românești

315303 565530490153523 952240001 N E1425211368983

Luna Solai este un producător de uleiuri din Transilvania, apărut în 1998 în satul Luna. Probabil nu aţi auzit prea mulţi de acest sat, fiind o mică comună din câmpia Transilvaniei. Luna Solai a început ca o afacere de familie, acoperind la început necesarul de consum pentru familiile agricultorilor din zona respectivă.

Primul produs Luna Solai

Primul ulei pe care îl produceau era cel de floarea soarelui, dar după ce şi-au dat seama ar putea avea succes şi cu alte sortimente, şi-au extins activitatea şi către uleiurile din seminţe de dovleac, de in, nucă, rapiță, cânepă şi chiar uleiuri condimentate. Astfel, Luna Solai reuşeşte producă o gamă largă de uleiuri, pentru a acoperi necesarul câtor mai multe persoane.

Uleiuri naturale românești

Motivul pentru care Luna Solai este un producător cunoscut în zona Transilvaniei, este metoda pe care o foloseşte, uleiurile fiind obţinute prin tehnologia presării la rece. Astfel, Luna Solai obţine un ulei natural, nefiind tratat cu diferite substanţe chimice.

Pentru nu se foloseşte căldură în tehnologia această de producere, se păstrează calitatea, şi uleiul va fi plin de vitamine, minerale şi elemente nutritive, aspecte important în alegerea uleiului pe care -l foloseşti.

Acest brand a apărut mai exact în 2011, până atunci exista doar o fabrică, fără deţină un brand anume, motiv pentru care din 2011 producătorul s-a dezvoltat mult şi a început  distribuie uleiurile obţinute în tot mai multe judeţele, cum ar fi Iaşi, Maramureş, Albă, Mureş, Braşov, Prahova, Ilfon, Arad, Bihor, Timiş sau Cluj.

Produsele lor sunt disponibile în mai multe magazine din judeţele de mai sus, iar detaliile complete le puteţi găsi în pagina oficială a reţelei de distribuţie a companiei.

Descoperă și alți producători de uleiuri naturale pe platforma noastră!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj