Se încarcă...
Karpaten Premium Angus 02

Karpaten Premium ANGUS – Pentru atunci când ți-e poftă de carne

Știi cum se obține carnea de vită Angus, una din cele mai gustoase cărnuri de vită de pe glob? Carnea de vită Angus este rezultatul unei rase de vaci cu un material genetic de excepție și al hrănirii cu furaje de proveniență naturală. Carnea de vită Angus este produsă prin intermediul unui sistem natural, dar controlat îndeaproape, cu o deosebită atenție la hrana animalelor, pentru a se obține o carne de o calitate excepțională. În România, unul din cei mai apreciați producători de carne de vită Angus este Karpaten Premium ANGUS care produce și comercializează o carne proaspătă, cu un grad ridicat de marmorare și cu un gust excepțional.

Cum se obține cea mai gustoasă carne de vită din România?

De la iarbă și până la farfurie carnea de vită ANGUS parcurge un drum lung și complicat. În primul rând, pentru acest produs de excepție se aleg doar bovine din rasa Aberdeen Angus, crescute în mod natural, fiind hrănite doar cu furaje fără chimicale.

De asemenea, pentru o carne fragedă și gustoasă, o importanță deosebită o are procesul de abatorizare, tranșare și procesare specializată.

Totul se desfășoară respectând cele mai înalte standarde de calitate impuse de Uniunea Europeană, iar rezultatele sunt pe măsura muncii depuse. 

Calitatea cărnii Karpaten Premium ANGUS recunoscută la nivel mondial

Truda celor de la Karpaten Premium ANGUS este răsplătită nu doar prin recunoștința clienților, ci și prin laudele și premiile primite la competiții internaționale. Produsele Karpaten Premium ANGUS au primit nenumărate premii la concursuri mondiale, cea mai recentă distincție fiind cea obținută în cadrul concursului World Steak Challenge. 

Ce fel de produse oferă Karpaten Premium ANGUS amatorilor de carne de vită?

Karpaten Premium ANGUS oferă o gamă variată de produse din carne de vită, comercializate separat sau în pachete promoționale, convenabile. Astfel, de pe site-ul oficial premiumangus.ro, poț cumpăra:

  • carne pentru burgeri;
  • T-Bone pack;
  • coaste de vită;
  • vrăbioară;
  • picanha;
  • antricot cu os;
  • chiulotă;
  • rasol cu os;
  • fricandou;
  • bavetă

Cum se gătește carnea de vită Angus pentru a se obține cele mai gustoase preparate?

Pentru că este mult mai grasă decât carnea ed vită obișnuită, carnea de vită Angus se poate pregăti mai rapid, dar și mai gustos. Dintre toate tipurile de carne de vită, aceasta este cea mai bună pentru fripturi și grătare, dar și pentru burgeri savuroși și suculenți.

În Orient, în țări precum Japonia sau Korea, carnea de vită Angus se taie felii subțiri și se prăjește pe grătare de interior, bine încinse, așezate în mijlocul mesei și servește apoi cu orez alb fierbinte, murături și ou crud.

Americanii pe de altă parte, cei care au “inventat” carnea de vită Angus, o preferă gătită în stil barbecue grill, cu sau fără sosurile specifice.

Dar tu nu trebuie să ții cont de niciun trend! Carnea de vită Angus este gustoasă oricum ai prepara-o și indiferent de garniturile alături de care o servești! 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: