KapriFlor – va oferă lapte și brânză de capră

Consumați des lapte și brânză de capră? Laptele și brânza de capră se poate spune că sunt niște specialități încă nedescoperite de unii. Laptele de capră este un elixir pentru sănătatea copiilor și adulților, deopotrivă. Acesta are gustul și compoziția cea mai apropiată de laptele matern, de aceea este preferat de copii, în defavoarea laptelui praf și a laptelui de vacă. Poate că pentru mulți dintre voi nu sunt alimentele preferate, alimente ce se află în fiecare zi pe masa voastră. Dar firma KAPRIFLOR vă oferă aceste produse la standardele cele mai înalte, încât vă puteți îndrăgosti instant de laptele de capră.

De ce să consumați lapte și brânză de capră?

Dacă refuzați să consumați lapte şi brânză de capră, atunci refuzați niște alimente cu proprietăţi care ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate şi sunt utile în tratarea multor afecţiuni. În trecut, laptele de capră era foarte căutat, pentru se ştia cât de sănătos este şi multă lume îl consume frecvent. Laptele de capră este cunoscut pentru proprietăţile benefice şi se ştie de mult întăreşte sistemul imunitar şi astfel ne ţine departe de multe boli.

Laptele de capră ne ajută corpul în lupta cu anumite boli şi astfel poate ajuta procesul de vindecare. Pe lângă acestea, laptele de capră conține mai puțină lactoză decât laptele de vacă. De aceea, el este o bună alternativă pentru cei care au unele probleme cu intoleranța la această substanță.

Laptele de capră este dulce, gras și hrănitor. Mai mult, el are și proprietăți miraculoase pentru sănătatea noastră, poate și din cauză că aceste animale consumă foarte multă scoarță de copaci, sare, cătină, măceșe, în principiu, nu refuză nimic.

Marele avantaj al laptelui de capră este faptul poate fi consumat crud. Caprele sunt rezistente la tuberculoză și multe alte boli. În schimb, în cazul laptelui de vacă, doar cu privire la tuberculoză de exemplu, riscul de îmbolnăvire se ridică până la 60%, motiv pentru care este recomandat fie fiert înainte de a-l consuma.

Cine este KapriFlor?

Ferma KapriFlor a fost deschisă din o pasiune a proprietarului. El a ales facă o fermă de capre pentru că știa că o astfel de afacere este una profitabilă. KapriFlor oferă clienţilor lapte de capră crud fără conservanţi, fiind lapte de capră natural. Pe lângă asta, mai oferă şi în limita stocului disponibil brânzeturi din lapte de capra şi carne de ied.

Perioada de distribuţie începe în luna mai şi se termină în luna octombrie, când începe perioada de gestaţie. Ferma din judeţul Cluj are un număr de 50 de capre, fiind în prezent o fermă mică cu potențial mare de dezvoltare. KapriFlor distribuie direct către clienţi, fără intermediari. Foarte important este și faptul că firma vă garantează calitatea produselor, dar și originea lor naturală, fără aditivi chimici care să le deterioreze proprietățile.

KapriFlor vă oferă lapte și brânză de capră de cea mai bună calitate. Cumpără românește și economia crește!

De asemenea, dacă vreți să încercați și alte specialități #madeinro, vă recomandăm lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: