Iaurturile Danone – lingurițe de sănătate

Iaurturile Danone Lingurite De Sanatate

Când ți-e poftă de un iaurt dulce-acrișor, cremos și fin, noi îți recomandăm să alegi brandul Danone! Fiind unul din Liderii pe piața de lactate – iaurturi și deserturi pe bază de lapte – considerăm că este o onoare să spunem câteva cuvinte.

Umanismul, Deschiderea, Apropierea și Entuziasmul  sunt aceleași valori pe care le urmează compania, de aproape un secol. De asemenea, grija pentru a satisface nevoile și dorințele clienților lor, precum și responsabilitatea față de mediu sunt 2 obiective îndeplinite cu succes.

Povestea produselor Danone începe prin `99, la fabrica de lactate Miorița din București. Cu ajutorul primilor angajați, 21 la număr, se produc primele iaurturi în România: “când am produs prima șarjă de iaurt, care avea vreo 10 tone, am stat toată noaptea să veghem fermentarea, palet cu palet.” Încă de la început, dragostea pentru iaurt, răbdarea și munca aveau să deschidă porțile spre consumatorii români.

Câteva beneficii ale consumului de iaurt:

  • Sursă de proteine care conține toți cei 9 aminoacizi necesari funcționării organismului
  • Bacteriile lactice din iaurt consumă o parte din lactoza din lapte și îmbunătățesc digestia lactozei, la persoanele care au o toleranță mai redusă la aceasta
  • Conform studiilor de specialitate, iaurtul este plasat în categoria alimentelor sănătoase, alături de legume și de fructe, pentru că are un conținut semnificativ de nutrienți esențiali pentru organism și o valoare calorică mică

Danone oferă românilor echilibrul perfect de calciu, proteine, nutrimenți, vitamine și minerale pe  fiecare linguriță de iaurt. Studiile realizate recent arată că România este pe ultima poziție la nivel european, din punctul de vedere al consumului de iaurt. Conform statisticilor, un român consumă în medie 1 produs lactat, iar în contextul în care tot mai mulți români se confruntă cu probleme de sănătate provocare de alimentația nesănătoasă, Danone ne sfătuiește să ținem cont de  beneficiile consumului de produselor lactate.

Alături de Activia, Actimel, Danonino, Danette, Oikos și Cremosso, acest brand românesc pune la dispoziția clienților săi o adevărată gamă de sănătate și delicii din lapte! Cumpărați produsele Danone și susțineți produsele românești!

Pentru cei curioși, Danone se implică anual în diferite campanii de menținere a sănătății pentru a demonstra consumatorilor cât sunt de importanți : ”Zâmbet pentru România”, ” Fermele românești”, ”Cupa Hagi Danone”, ”Obiceiuri alimentare sănătoase” și ”Grija pentru natură”. Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial: https://www.danone.ro/ .

Danone muncește cu drag pentru consumatorii săi români și oferă cele mai bune condiții de producere, colectare, prelucrare și transport al iaurturilor.

Pentru mai multe iaurturi românești, vă invităm în magazinul nostru, la secțiunea iaurturi!

Distribuie

Mai multe Articole