Fursecuri, pandișpan și salam de biscuiți care îți aduc aminte de copilărie

Ți-e dor de gustul fursecurilor pe care le cocea bunica pe vremea când erai copil? Dar de salamul de biscuiți cu mult rahat și nucă de cocos? Sau de pandișpanul cu fructe? De toate aceste rețete de dulciuri tradiționale te poți bucura din plin și acum, fără a te apuca să scotocești prin amintiri ca să îți dai seama cum să făcea aluatul, cu produsele de la Secretul Bunicii și Doctor Fursec. Aceste două branduri foarte apreciate de români sunt create de compania Tual Fast Chance ’98 SRL, recunoscută la nivel național pentru calitatea și gustul produselor sale. Brandul Doctor Fursec este comercializat din anul 2006 apoi în 2013 a apărut Brandul Secretul Bunicii.

Mai ales în contextul societății actuale, când valorile se schimbă de la o zi la alta și nimeni nu mai are timp să stea și să se bucure cu adevărat de lucrurile care ne fac viața mai bogată, este important să luăm o pauză și să ne aducem aminte de unde am plecat și ce ne face cu adevărat plăcere. Iar dacă avem răgaz să ne oprim o clipă, ne dăm seama că ceea ce contează cu adevărat în viață nu este nimic mai mult decât familia și moștenirea primită de la părinții și bunicii noștri. Iar când vine vorba de averea primită de la ei, gustul mâncării pe care nici cei mai buni Chefi din întreaga lume nu-l pot reproduce este unul din cel mai importante lucruri.

O poveste cu dulciuri românești cu tradiție

Povestea brandurilor Secretul Bunicii și Doctor Fursec este povestea unor oameni care și-au dorit din toată inima să se întoarcă la adevăratele valori ale culturii noastre primite din moși strămoși și au reușit. Astfel, gătind după rețete de odinioară, ei reușesc să reproducă gustul dulciurilor de odinioară, dar într-o prezentare modernă, adaptată gusturilor și nevoilor noastre actuale. Astfel, prăjiturile Secretul Bunicii și Doctor Fursec sunt un fel de dulciuri nu-mă-uitacare trezesc nostalgia în cei care le gustă, dar sunt comercializate în ambalaje practice și moderne care le păstrează intacte savoarea și prospețimea.

Încă din anul 2013 cele două branduri se mândresc cu o gamă foarte variată de prăjituri tradiționale, fursecuri fragede și delicioase, salam de biscuiți ca pe vremuri și produse din pandișpan cu fructe, nuci sau cacao.

Știi care este Secretul Bunicii?

Norocoșii care au avut parte de căldura caminului bunicilor pot să ghicească imediat secretul acestor dulciuri tradiționale diverse și gustoase. Este vorba de o doză foarte generoasă de dragoste și câteva măsuri bune de pasiune care se adaugă în rețetele pe care orice familie cu tradiție le cunoaște.

Acest două ingrediente secrete se adaugă responsabil în toate rețetele de prăjituri fabricate și comercializate de aceste două branduri. Începând cu fursecurile, salamul de biscuiți și pandișpanurile consacrate și continuând cu biscuții, checurile, prăjiturile și aperitivele, toate produsele Secretul Bunicii și Doctor Fursec au din plin în componența lor și dragoste și pasiune, devenind astfel o plăcere pură pentru cei care le încearcă și savurează.

Produsele Secretul Bunicii și Doctor Fursec pot fi cumpărate din magazinele:

● KAUFLAND ROMANIA SCS
● PROFI ROM FOOD SRL
● AUCHAN ROMANIA SA
● CARREFOUR ROMANIA SA
● METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: